2777
2789
عنوان

عاجزانه از مادرایی که بچه شون درگیر انفولانزاس خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 101 پست
دوباره از یکی گرفته احتمالا عزیزم تا یه مدت پیش کسی نبرش بدنش ضعیف شده چیزای مقوی بده، چند وقتشه ...

۸ سال یه سه ساله ام دارم 

اونم یکماه مریضه ولی دوبار بیشتر تب نکرد 

همه درگیر شدن خیلی مریضیه سختی فقط هر۴ ساعت استامینوفن بده دکتر پسر من اینارو  بهش داد  برای سرفه کتیوفن آزیترومایسین ۲۰۰ روزی یکبار  ،اسپری سالبوتامول دادهر ۶ ساعت دو پاف ،و قرص جویدنی ایروکاستشبی یکی ، آمپول دگزا نصفش زدیم ،یک نیوبلایزر هست می‌بری درمانگاه تو یک دستگاه بخور جلو دهنش میگیرن خیلی برای سرفه خوبه و صبح شیر و عسل و نشاسته ، مایعات زیاد ،سیب بده ، سوپ، و شلغم بده بهش ایشالا زودتر خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست تاانجیرخشک توی نیم کیلوشیربجوشون همشو بده بخوره هرچقدمیل داره

براش یه قاشق مربا خوری تخم شنبلیله توی دولیوان اب بجوشون یه لیوان موند صاف کن بخوره روزی یه بار

خیلی خوبه برای سرماخوردگی وانفولانزا جواب گرفتی دعام کن

دقیقاپسرمنم ۲۰روزپیش مریض شدگلودردسرفه آبریزش واین چیزها با کلی سروم ودارو وآبمیوه خوبش کردیم ۵روزهم ...

دوباره میگیرن احتمال زیاد چون دیگه مریضیش انقدرم طولانی نیس.پسره منم دو هفته پیش مریض شد دو روزه خوب شد الان شوهرم از سرکار از یکی گرفته دوباره پسرمم مریض شد 

❤💑❤👶❤
همه درگیر شدن خیلی مریضیه سختی فقط هر۴ ساعت استامینوفن بده دکتر پسر من اینارو  بهش داد  بر ...

من دوره ی داروهارو گذروندم حالش خیلی بهتر شده بود فقط سرفه داشت ،امروز از خواب بیدار شد یهو زیرو رو شد 

من برا تبش خیلی نگرانم همش میگم نکنه عفونت داخلی کرده باشه  ۵ سالشه دلمم نمیاد ببرمش آز خون بد ...

پسر منم یک هفته تب میکرد مخصوصا شبا فقط هر ۴ ساعت بده باید  دوره اش بگذره اگه با استامینوفن  تب نیاد پایین ببرش بیمارستان ،  

خیلی بد غذاش هیچی نمیخوره ،شیر گرم ضرر داره

ن ی قاشق مربا خوری بارهنگ بریز تو یک لیوان شیر گرم کن بهش بده 

به روز با دعوا هر طور فکر میکنی جواب میده بهش بده ک از بین نره بچه 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

چند سالشه عزیزم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
۸ سال یه سه ساله ام دارم  اونم یکماه مریضه ولی دوبار بیشتر تب نکرد

صبح ناشتا یک لیوان آب جوش ولرم با عسل و یه مقدار آبلیمو مخلوط کن بده بخورن

شب قبل خواب هم همینکارو کن، انشالله زود خوب میشن عزیزم