شـمیــــم_عشـــــق00 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2193 عنوان حلوای هویج یا کدوحلوایی کدوم ؟ 170 بازدید | 11 پست سلام خانما من تاحالا هیچ کدوم درست نکردمب نظرتون کدوم خوشمزه تر هست؟ من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰 1401/08/05 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شـمیــــم_عشـــــق00 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2193 حلوای سیاه حلوای سیاه کدومه؟میخوام متفاوت باشه من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13562 حلوای کدو حلوایی نخوردم ولی حلوای هویج از نت دیدم درست کردم خیلی خوشمزه شد عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13562 حلوای سیاه کدومه؟ میخوام متفاوت باشه حلوا سیاه برای اردبیله خودت نمیتونی درست کنی تو خونهولی خیلی خوشمزست😋باید ازونجا بخری عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪
شـمیــــم_عشـــــق00 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2193 حلوای کدو حلوایی نخوردم ولی حلوای هویج از نت دیدم درست کردم خیلی خوشمزه شد تصمیمم هویج شدهویج گذاشتم بپزهبعد پوره کنم و ب ارد و روغن تفت داده شده اصافه کنم باشکر و گلاب ؟ من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
شـمیــــم_عشـــــق00 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2193 حلوا سیاه برای اردبیله خودت نمیتونی درست کنی تو خونه ولی خیلی خوشمزست😋 باید ازونجا بخری زدم نت ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میومد😋 من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13562 تصمیمم هویج شد هویج گذاشتم بپزه بعد پوره کنم و ب ارد و روغن تفت داده شده اصافه کنم باشکر و گلاب&nb ... من خیلی وقت پیش از نت دیدم درست کردم ولی یادمه هویجو پختم بعد پورهی پوره کردماز نت سرچ کن ببین عزیزم منم یبار درست کردم دقیق یادم نیست مرحله هاشو عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪
شـمیــــم_عشـــــق00 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 2193 من خیلی وقت پیش از نت دیدم درست کردم ولی یادمه هویجو پختم بعد پورهی پوره کردم از نت سرچ کن ببین عز ... ممنون عزیزم❤️ من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13562 زدم نت ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میومد😋 اره مخصوصا اینکه تو شهره اردبیل مغازه های حلوا سیاه فروشی هست کلی میری داخل میز صندلی گذاشتن همونجا گرم گرم برات تو ظرفای کوچولو میریزن روشم ادویه مخصوصو پودر نارگیل میریزن خیلی کیف میده عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪