2777
2789
عنوان

حلوای هویج یا کدوحلوایی کدوم ؟

170 بازدید | 11 پست

سلام خانما من تاحالا هیچ کدوم درست نکردم

ب نظرتون کدوم خوشمزه تر هست؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلوای کدو حلوایی نخوردم ولی حلوای هویج از نت دیدم درست کردم خیلی خوشمزه شد

تصمیمم هویج شد

هویج گذاشتم بپزه

بعد پوره کنم و ب ارد و روغن تفت داده شده اصافه کنم باشکر و گلاب ؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
حلوا سیاه برای اردبیله خودت نمیتونی درست کنی تو خونه ولی خیلی خوشمزست😋 باید ازونجا بخری

زدم نت ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میومد😋

تصمیمم هویج شد هویج گذاشتم بپزه بعد پوره کنم و ب ارد و روغن تفت داده شده اصافه کنم باشکر و گلاب&nb ...

من خیلی وقت پیش از نت دیدم درست کردم ولی یادمه هویجو پختم بعد پوره‌ی پوره کردم

از نت سرچ کن ببین عزیزم منم یبار درست کردم دقیق یادم نیست مرحله هاشو

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

من خیلی وقت پیش از نت دیدم درست کردم ولی یادمه هویجو پختم بعد پوره‌ی پوره کردم از نت سرچ کن ببین عز ...

ممنون عزیزم❤️

زدم نت ب نظر خیلی خوشمزه و مقوی میومد😋

اره مخصوصا اینکه تو شهره اردبیل مغازه های حلوا سیاه فروشی هست کلی میری داخل میز صندلی گذاشتن همونجا گرم گرم برات تو ظرفای کوچولو میریزن روشم ادویه مخصوصو پودر نارگیل میریزن خیلی کیف میده

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪