2777
2789

با یکی آشنا شدم، سی ساله، مغازه سیسمونی داره، اخلاقامون خیلی بهم میخوره و تایمی که باهم هستیم با اینکه کلا یه ماهه آشنا شدیم انگار یکساله آشناییم! انقد راحتیم و میخندیم و خوش میگذرونیم، ولخرج بنظر نبست که مثلا هی برات هدیه بخره و نمیدونم خرجتو بده و اینا ولی خسیس هم نبست همش داره منو میبره شام زورکی برام خوراکی میگیره ، بعد حواسش به ادم هست ینی مثلا ناهار که میخوریم مرغ تیکه تیکه میکنه میزاره تو بشقابت، دل درد بدونه داری تا خوب نشی بیخیالت نممیشه و،، بسیار بسیار با محبته قربون صدقه میره همش نفسم و جون منی و دوست دارم و..، ظاهر و تیپشم اوکیه، مسئله ای که هست، ببینید اینا خانوادتا با محبت هستن، من پدرشونو دیدم مادرشونم از دور دیدم ولی خجالت کشیدم جلو برم ولی میدونم اخلاق مادرش خوبه و خانواده ای هستن که دختر دوستن به شدت و دختری تو خونشون نیست ینی چهار تا پسرن، خلاصه،،، این اقا به شدتتتت به مادرش وابستس، ینی به شدتتتت شما فک کنید مادرش عمل کمر داشت اقا اشک میریختا، اشک میریخت، اشکککک میریخت،اگه من پیشش نبودم دیوونه میشد از غم مادرش، بخوام ریز شم خیلی طولانی میشه ولی درکل این حجم از وابستگی به مادرش مشکل سازه نه؟! هرچند مادرش با من خوب باشه… البته بگم برا من ازین محبتی که به مادرش داره کمتر نمیزاره ها،،ولی خب تو کتم نمیره این حجم از وابستگی میترسم جدی شیم و ازونا بشه که نفس میکشی باید مادرش تایید کنه،، وگرنه درکل اتفاقا دوست دارم که انقد. رابطش خوبه با خانوادش و محبت دارن بهم،،، مسئله دیگه اینکه مثلا چندروز پیش من ساعت چهار ظهر خوابم برد ساعت ۱۲ شب بیدار شدم نمیدونم چرا ولی واقعا خواب مرگ بودم!!! این اقا بهم پیام داده بود بالاخره جواب نگرفته بود و وقتی بیدار شدم باورش نمیشد من دروغ نمیگم و خواب بودم!!! یا مثلا دیشب بحثمون شد من حرفمو زدم و شب بخیر گفتم و نتمو خاموش کردم خوابیدم که بحث نکنم دیگه، صبحم باید میومدم سرکار ، صبح دیدم نوشته اره دنبال بهونه بودی نت خاموش کنی بری دنبال کارات، خوشت باشه!!! یخورده حس کردم شکاکه؟ شایدم میخواد محبت ازم بخره اینجوری هوچی بازی میکنه که هی بهش توضیح بدم کجا بودم و حس مهم بودن بهش بدم نمیدونم، بنظرتون نرماله ؟!

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

هم شکاکه هم وابسته و بچه ننه.کوتاه و مختصر گفتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شکاکه هم وابسته و بچه ننه.کوتاه و مختصر گفتن

کیس بدرد بخوری نیس نه؟ نکته مثبت خیلی داره زیااااد همین محبتی که میکنه وحشتناک زیاده ، ولی خب این دو مورد خیلی تو چشم میزنه 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
من نمیپسندم این اخلاقارو

منم، انقد محبت میگنه و رفتارش خوبه و حس خوب بهت میده یه طرف، این دومورد یه طرف

حالا برا من برعکسه اون شتر خوابش میبره  ولی اینکه یهو نت و خاموش کنی و بخابی خیلی کار بدی هست ...

من حرفمو زدم و گفتم دیگه بحثی ندارم شب بخیر گفتم و خوابیدم، هی داشت ادامه میداد، ننه من غریبم بازی هم میکرد، منکه ۱۴ سالم نیس حوصله این مشاوره هارو داشته باشم 

کیس بدرد بخوری نیس نه؟ نکته مثبت خیلی داره زیااااد همین محبتی که میکنه وحشتناک زیاده ، ولی خب این دو ...

اگه میخوای یه چندباری بازم تستش کن که دستت بیاد شکاکه یا نه. ولی به نظر من که هست و ولش کن

کیس بدرد بخوری نیس نه؟ نکته مثبت خیلی داره زیااااد همین محبتی که میکنه وحشتناک زیاده ، ولی خب این دو ...

بچه ننه بودن خیلی خیلی بد همش باید هرچی مامانش میگه بگی چشم که نکنه یه وقت اقا باهات در بیفته و همش گریه و داد وبیداد کنه اعصابتو خرد کنه

شکاک بودنم که حل نمیشه پسفردا زنش شی دو دقه دیر جواب بدی میگه ها باید مرد همسایه حرف زدی با سرکوچه ای بودی و هزار تا انگ دیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره