2777
2789
عنوان

برای تب عفونت ریه چیکار کنیم با انتی بیوتیک جوابی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 35 پست
من چندماه پیش ک دکتر ریه رفته بودم گفتم بش زمانایی از روز تب میکنم کسی دستش میزاره رو پیشونیم متوجه ...

دکترت رو عوض کن دختر خوب خدای نکرده اتفاق بدتری میفته ریه حساسه .اگر خون میاد حتما پزشک بهتری برو. 

من یمدت درگیر اسم بودم شبیه شما سرفه هام خون میومد و ریم خس خس میکرد  خشک بود.دکتر هر چی دارو میداد موقت خوب میشد.یه مهمونی بودم سرفه هام شروع شد یه بنده خدایی اومد گفت کاسنی وشاتره بخور یمدت خوردم باورت شه خوب شدم دیگه مشکل تنفسی و ریه نداشتم تا یک هفته پیش که انفلانزا گرفتم مجدد برگشته حالا باز دوسه روزه دارم کاسنی و شاتره میخورم اروم شدم

شربت عسل رو سعی کن هروز صب ناشتا بخوری.با اب سرد یا داغ درستش نکن از شیر لوله اب پرکن لیوانو نصف یا یک قاشق عسل بریز شربت ک بخور 

اکا کنار اینا حتما دکتر بهتری برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام عفونته بره مشکلی با تب ندارم تا باش همش تب دارم هرروز دوساله هرروز

عزیزم خب تب نشونه هفونت تو بدنه دیگه انفاقا باید مشکل تبت حل شه حنما برو دکنر سرم بزن و متخصص دارو بذه واسه ریه

خدایی نخواسته ذات الریه میشه پیگیر باش  بازم برو دکتر ولی دکترت و عوض کن

اره من خعلی زود ذات الریه کردم خعلی مسخره بود یشب تب کردم سال۹۴ سنگینی رو سینه شب تا صبح بعدش حالم خوب شد دیگ هیچ علائمی نداشتم من هیچی

ب بیماری برونشکتازی ریه مبتلا شدم سال۹۵ این خون اینموارد چیزای عادی تو بیماری منه

خدایی نخواسته ذات الریه میشه پیگیر باش  بازم برو دکتر ولی دکترت و عوض کن

ولی قرار بوده این اتفاق خعلی مسخره بیفته تو سرنوشتم بوده حکمتشو نمیدونم چون من از بچگی خعلی کوچولو ک بودم همش میدیدم خون بالا میارم نمیفعمیدم اینا چی ان ک من میبینم تو بیداری این تصاویر رو تو کودکی بچگی من

دیگ واقعی شد

آنتی بیوتیک رو ول کن تمام ضرره و برگشت هم داره  معده ت هم داغون می شه  برو پیش'پزشک سنتی خ ...

اخه من. س هفته دیگ عمل دارم اگ التهاب عفونتام خوب نشن تو ازمایش خون ک فاکتورای التهابی و گلبولای سفید و قرمزه معلوم میشه