2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات سممون بگیم 😃

231 بازدید | 6 پست

یکمی شاد بشیم تو این اوضاع:۰) 

من اول میگم 😂😂 

یه بار شربت استامینوفن  خورده بودم کلاس اول بودمآ 

بعد رفتم سر کلاس 

زنگ اول بود دیدم تا چشام داره میره هر چقد زور زدم که باز بزارم نشد خوابم برد یهو معلم گفت آیدا گفتم مامان هنوز دیر نشده تازه ساعت هفته 😂😂

خاطره که ندارم.....ولی یاد گذشته میفتم میبینم یه سری رفتارام چقدر چیپ و بی کلاس بوده.....از خودم اعصابم خرد میشه  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

😂😂

یه روز سر کلاس بودیم پنجره کلاس بع خیابون می‌خورد پسرای زیادی رد میشدن

من ویکی از دوستام‌وایساده بودیم پسرا رو از پشت پنجره صداومیکردیم واسکل میکردیم زنگ تفریح بود

بچها هم وایساده بودن نگاه میکردن

یهو همه جا سکوت شد ما حرف میزدیم بعد برگشتیم نگاه کردیم دیدیم دبیر پشت سرمونخ آبرومون رفت دبیر اومدی بود با اشاره گفته بود بچها چیزی نگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار سر ظهر تابستون جایی نزدیک خونه یکی از فامیلامون بودم. رفتم اونجا گرما بیداد میکرد رفتم سر یخچال یه لیوان بزرگ از جاظرفی برداشتم از یخچال پر آب کردم نشستم پشت میز ناهار خوری تو آشپزخونه و لیوان رو سر کشیدم  ...... تا مغز استخونم سوخت. داد زدم این چی بود؟ دیدم همه دارن بهم میخندن گفتن عرق خوردی  کلی دهنمو آب کشیدم. گفتم آخه تو شیشه آب خوری چرا میذاریدش خوب؟

گفتن دیگه نگی من عرق خور نیستم تو یه بندم سر میکشی از ما حرفه ای تری!

بی مزه ها  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

کلاس اول بودم معلمم دعوام کرد.....رفتم به بابام گفتم....بابام رفت پیش مدیرمون....مدیربه بابام گفت من ازطرف معلم ازفریمان معذرت می‌خوام.....بابامم اومدهمینوبهم گفت....منم رفتم خونه شماره ی مدرسه روگرفتم مدیرمون گوشی رو برداشت بهش گفت فریمانم به بابام گفتیدازمن معذرت میخوایدپس الان ازم معذرت بخوید🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

ی با سرکلاس دبیرستانی بودم همه نشسته بودیم معلم داشت درس میداد .منم عطسم اومد جلو دهنم رو گرفتم جوری شد که مثل صدای گ و ز شد بعد یکی از بچها تا ی مدت بهم میگفت گویی تو گوز زدی😂😂نامرد هر کی رو میدید می‌گفت من گوزیدم تو کلاس