یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید مسکن بخوری اره طبیعیه. مگه از بیرون زخم بوده که میگی عفونت کرده؟من که یه هفته اول پام تو آتل بود. وای ۳ ۴روز بعدش چون مسکن نمیخوردم شب تا صبح ناله میکردم از درد که صبحدمش دیگه طاقت نیاوردم و چنگ میزدم خودمو. اون یه شب درد وحشتناکی داشتم.انگار که استخون شکسته پامو داشتن میکشیدن.
❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
نه عزیزم زخم نشده اصلا مفصل انگشت شست شکسته الان یه هفته است اما خیلی درد داره ...میگم پ ...
من تا وقتی مسکن نمیخوردم درد داشتم. یا سرپاوایمستادم تااخراش دردمیکرد. تا دوهفته که دردت خیلی زیاده. شما پاتو زمین میزاری راه میری؟من با عصا و پای سالمم راه میرفتم. رعایت کن تا سریع جوش بخوره. بنظر من شکستگی پا از زایمانم بدتره. من سزارین کردم دوره نقاهتش اینقد طولانی نبود که برا شکستگی اذیت شدم.
❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
اره من که اصن نمیتونستم پای شکستمو زمین بزارم. اما توراه مطب وقتی ماشین روسرعتگیر میرفت نفسم بالانمی ...
خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم ...من با دوتا بچه دست تنها این درد لعنتی 😔 کاش دردش میفتاد ...چند نفرو دیدم گفتن تا یه هفته درد داشتن بعد دردش ساکت شده اما من همچنان درد دارم
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍