2777
2789
عنوان

درد بعد از شسکستگی😭

4855 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان یه هفته پیش از پله افتادم و شست پام شکست گچ گرفتم اما همچنان درد داره کسی تجربه داره این درد برا چیه کی آروم میشه؟

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

اصلا نباید تکون بخوره راه بری دست انداز با ماشین بپری و اینا تا جوش بخوره درد داری دیگ سعی کن اب قلم و اینا زیاد بخوری

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید تکون بخوره راه بری دست انداز با ماشین بپری و اینا تا جوش بخوره درد داری دیگ سعی کن اب قلم ...

میگم نکنه عفونت کرده که درد داره😔

باید مسکن بخوری اره طبیعیه. مگه از بیرون زخم بوده که میگی عفونت کرده؟من که یه هفته اول پام تو آتل بود. وای ۳ ۴روز بعدش چون مسکن نمیخوردم شب تا صبح ناله میکردم از درد که صبحدمش دیگه طاقت نیاوردم و چنگ میزدم خودمو. اون یه شب درد وحشتناکی داشتم.انگار که استخون شکسته پامو داشتن میکشیدن. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
باید مسکن بخوری اره طبیعیه. مگه از بیرون زخم بوده که میگی عفونت کرده؟من که یه هفته اول پام تو آتل بو ...

نه عزیزم زخم نشده اصلا مفصل انگشت شست  شکسته الان یه هفته است اما خیلی درد داره  ...میگم پس کی این دردش میفته شما تا چند روز درد داشتی خواهر؟

اصلا نباید تکون بخوره راه بری دست انداز با ماشین بپری و اینا تا جوش بخوره درد داری دیگ سعی کن اب قلم ...

اره من که اصن نمیتونستم پای شکستمو زمین بزارم. اما توراه مطب وقتی ماشین روسرعتگیر میرفت نفسم بالانمیومد از درد. انگار که استخونم تکون میخورد. پودر سنجد هرروز تویه لیوان شیر قاطی کن بخور. پای من استخون انتهای انگشت کوچیکم کلن جداشده بود.میگفتن احتمال داره جوش نخوره و جراحی بخواد. یا بیشتر توگچ بمونه من ۲ هفته هرروز پودر سنجد باشیرخوردم. 

دردش بخاطر شکستگی هست 

با دکترت صحبت کن مسکن بخور 

چند روز تحمل کن 

کله پاچه بخور و چیزای مقوی تا زودتر خوب بشی 

من پام دررفته بود گچ گرفتم و  درد داشتم انگشت شما که شکسته دیگه 

ان شاءالله زودتر خوب بشی عزیزم 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
نه عزیزم زخم نشده اصلا مفصل انگشت شست  شکسته الان یه هفته است اما خیلی درد داره  ...میگم پ ...

من تا وقتی مسکن نمیخوردم درد داشتم. یا سرپاوایمستادم تااخراش دردمیکرد. تا دوهفته که دردت خیلی زیاده. شما پاتو زمین میزاری راه میری؟من با عصا و پای سالمم راه میرفتم. رعایت کن تا سریع جوش بخوره. بنظر من شکستگی پا از زایمانم بدتره. من سزارین کردم دوره نقاهتش اینقد طولانی نبود که برا شکستگی اذیت شدم.

اره من که اصن نمیتونستم پای شکستمو زمین بزارم. اما توراه مطب وقتی ماشین روسرعتگیر میرفت نفسم بالانمی ...

خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم ...من با دوتا بچه دست تنها این درد لعنتی 😔 کاش دردش میفتاد ...چند نفرو دیدم گفتن تا یه هفته درد داشتن بعد دردش ساکت شده اما من همچنان درد دارم

من تا وقتی مسکن نمیخوردم درد داشتم. یا سرپاوایمستادم تااخراش دردمیکرد. تا دوهفته که دردت خیلی زیاده. ...

با پاشنه پام و به کمک یه عصا راه میرم ...دستشویی رفتن که مکافاته برام 

پس من چی بگم که شوهرم زد انگشت پام شکست دکتر هم نبردم بعد ی ماه از بس درد کشیدم با دعوا و گریه منو برد دکتر 

دکتره هم گفت شکسته ولی کج جوش خورده باید بره بیمارستان

اونم دگه نبردم الان پاک کج جوش خورده

با پاشنه پام و به کمک یه عصا راه میرم ...دستشویی رفتن که مکافاته برام 

من ۴۰روز برام لگن میاوردن. دستشوییم نمیتونستم برم چون ارتفاع دستشوییمون بلنده منم نمیتونستم پامو زمین بزارم که خودمو بکشم بالا.