2777
2789
عنوان

شما با دسته گلای خاستگاراتون چ کردین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 128 پست
😭

چرا گریه دیگه 😃

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن وضعش بدنبود ولی خب یه مشکلاتی داشت ک ۶سال ب پای هم موندیم الانم واقعا از زندگیم راضی ام چون ا ...

من اصلا اینجور مردی خوشم نمیاد ک خرج زندگی خانوادش مادرش میده این دیگ چجور مردیه اه😖😖 خعلی دوست دارم احترام برای مادرش خواهرش قائل باش واقعا میپسندم دوست دارم مردی ک احترام مادرش نگ داره بیشتر دوستش دارم نگه نداره شاید نیگاشم نکنم ولی اینک خرج مادرش میده مگ وظیفه اونه وظایف نباس قاتی پاتی شن

شوهرمن وضعش بدنبود ولی خب یه مشکلاتی داشت ک ۶سال ب پای هم موندیم الانم واقعا از زندگیم راضی ام چون ا ...

مرسی عزیرزه دلم   زندگیتون پرازعشق من عقده ای نبودم خونه پدریم خداروشکر همه چی داشتم واسه انتخاب همسرم پول معیار نبود من محبت و دوس داشتم مهربونی الان همسرم محاله روزی بوسم نکنه میبینی دستامو بوس میکنه یا حتی بیرون باشیم ببینه یه نگاه کوجولو میکنم به چیزی واسم میخره میاره خیلی بامحبته همهوچیز پول نیس ادم با عشق به همهوچی میرسه اما با پول نمیشه عشق وخرید

من اصلا اینجور مردی خوشم نمیاد ک خرج زندگی خانوادش مادرش میده این دیگ چجور مردیه اه😖😖 خعلی دوست دا ...

من مخالفم خرج بده کلا اعصابم ب هم میریزه ولی مجردی با متاهلی فرق میکنه وقتی مجردن بلاخره واسه بقیه بیشترخرج میکنن شوهرمن قبل ازدواجمون واسه خانوادش برادرزاده هاش کلی خرج میکرد الان نمیذارم واسه برادرزاده هاش یه ادامس بخره چون جاری هام سو استفاده میکنن و همش میخوان ازش پول بکنن

[  ﮼‌مََِتَِعَِهَِِدَِشَُِدََِمَِ‌‌بَِهَِ‌ِ‌تََِعََِهَُِدَِیَِ‌‌بَِهَِ‌ِنَِٰاَِمَِ‌ِ‌تَُِوَِ♥ ]
من مخالفم خرج بده کلا اعصابم ب هم میریزه ولی مجردی با متاهلی فرق میکنه وقتی مجردن بلاخره واسه بقیه ب ...

ولی پس چرا کامنتمو لایک کردی این خانمه لایک میکنی هی وقیح تر میشه😂🤭

مرسی عزیرزه دلم   زندگیتون پرازعشق من عقده ای نبودم خونه پدریم خداروشکر همه چی داشتم واسه انت ...

کاملا باحرفتون موافقم ان شااله تاابدو یک روز زندگی عاشقانه باهم داشته باشین

عشق خودش حلاله مشکلاته وقتی تو زندگی عشق باشه بامشکلات بی پولی و ...مبتونی کناربیای ولی اگه عشق نباشه کوچیک ترین موضوعی واست میشه یه موضوع بزرگ

[  ﮼‌مََِتَِعَِهَِِدَِشَُِدََِمَِ‌‌بَِهَِ‌ِ‌تََِعََِهَُِدَِیَِ‌‌بَِهَِ‌ِنَِٰاَِمَِ‌ِ‌تَُِوَِ♥ ]
ولی پس چرا کامنتمو لایک کردی این خانمه لایک میکنی هی وقیح تر میشه😂🤭

وقتی فقط مادره پسر خرج مادرشو نده کی بده من پدرشوهرم صحیح و سالمه وضعشم از من بهتره پس اگه من بخوام خرجشونو بدم زورم میاد ولی ایشون گفتن ک خرج مادرشو میداده اگه همسراین خانوم نمیدادن پس کی میخواسته بده🤔