2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

326 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خواهشا تاپیکای ترسناک نزنید شاید بگید وارد همچین تاپیکایی نشم ببینید من گاهی اینقدر کابوسای ترسناک میبینم که اثر بدش تاچند روز باهامه ودست خودم نیست وقتی توعنوان  اسم موجودات ماورالطبیعه رو ببینم هم میترسم خواهشا این کارو نکنید اگرهیحانتون بالاست خوب برید فیلم ببینید یاتوی گروه دوستانتون تعریف کنید😣😣😣

دقیقااااا من الان چند روزه توهم زدم 😐🤕🤕🤕

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی میترسم از این موجودات وشوهرم شب کاری زیاد داره وقتی یه مطلب در موردش میخونم تا مدتها ذهنم درگیرش هست

با وجود ترسم بازم مریضم و وارد تاپیکهای ترسناک میشم

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

منم اصلا دست خودم نیست ازاین حجم ترس عذاب میکشم کم سن وسال هم نیستم امایک عدد ترسو هستم وازاین وضعیت ...

بهش فکر نکن هر چی فکر کنی بدتره

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
منم خیلی میترسم از این موجودات وشوهرم شب کاری زیاد داره وقتی یه مطلب در موردش میخونم تا مدتها ذهنم د ...

اخ اخ اخ شوهر منم شنبه قراره بره سفر کاری از حالا عزااااا گرفتم چه خاکی بریزم سرم از ترس، همش تمام چیزایی ک نوشتن میاد تو سرم که نکنه الان یکیشون دربیاد جلوم، من واقعا زن ترسویی نبودم خیلییی دل و جرات داشتم و تا بحال هم هیچیییی ندیدم ولی الان مدتیه ترسو شدم خیلی عذاب میکشم بابتش

اخ اخ اخ شوهر منم شنبه قراره بره سفر کاری از حالا عزااااا گرفتم چه خاکی بریزم سرم از ترس، همش تمام چ ...

از نظر خودم ترس بزرگترین ضعفه خیلی دوست دارم این ترسو از بین ببرم اما نمیشه با وجودی که شوهرم الان ۱۰ ساله شب کاری داره اما بازم شبکاریا من عزا دارم تا تموم بشه ترس من ریشه تو بچگی داره 

اگه تو بچگی ما رو نمی ترسوندن الان وضع این نبود

شما هم اگه در حد دو سه روز هست میتونی بری خونه مادرت عزیز

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌