2777
2789
عنوان

فرق درد دنبالچه با کیست مویی چیه

8618 بازدید | 24 پست

بچهاااااا میاین همفکری شنبه میرم دکتر حالا تا شنبه خواب ب چشمم نمیاد 😔😔😔میشه باهم حرف بزنیم

من چن روزی هست که استخوان آخر ستون فقرات ک میشه دنبالچع ام درد میکرد بعد رفتم دکتر زنان نشون دادم گف احتمالا کیست مویی هست برو جراح عمومی 

حالا از کجا بفهمم چیه تا شنبه طاقت ندارم درد هم دارم ولی چرک و خون نداره فقط ا ن ناحیه قد یابند انگشت ورم دارع

من بعد زایمانم اصلا نمیتونستم بشینم بلند بشم یا ب پهلو بخوابم درد شدید داشتم انگار استخوان ام میشکست نمیدونم دنبالچه بود یا کیست مویی بعد ۶ ماه خوب شد

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاه یه چیز بگم نخندز مامان من ۳۰ ساله این درد داشته گفتن اول در رفتگی لگن داری بخاطر زایمان رفت طب سنتی چیزای گیاهی داد اون خورد یه مدت خوب شد ، بعد الان گاهی سالی یکبار درد میگیره ولی شدید نیست یخورده درد بعدش آروم میشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم خود به خود خوب شد؟

آره رو بالشت نرم مینشستم رو زمین ک اصلا نمیتونستم رو صندلی هم باید بالشت میزاشتم خیلی داغون بودم چون بچم زردی داشت بعدش هم رفلاکس و کولیک اینا اصلا وقت نشد برم دکتر

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
من نمیتونم بی خیال شم میترسم عود کنه کلا آدم ترسویی ام

ان شاالله که خوب بشی عزیزم

برات نادعلی میخونم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

احتمالا همون کیست هست چون درد دنبالچه اصلا ورم نمیکنه بعدم یه چیزی مثل هسته ی البالو زیر دستت تکون میخوره وقتی دست میزنی 

حتمالا تازگیا جای سرد رو زمین نشستی ؟ بنظرم با این چیزا که میگی ابسه کرده باشه