2777
2789
عنوان

عزیزای دلم…

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهدا شرمنده ایم .. بخاطر اینکه برای ناموس جنگیدین اما بخاطر تار مو ناموس مارو میکشن. وقتی به هموطنت ...

خانواده ام جنگیدن و شهید شدن و جانباز خون دادن برا این آب و خاک 

ولی من نخواستم حجاب داشته باشم 

نخواستم چادر بپوشم 

مهم اینه که دلت باهاشون باشه 

مهم اینه هوای کشورت رو داشته باشی 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
شهدا شرمنده ایم .. بخاطر اینکه برای ناموس جنگیدین اما بخاطر تار مو ناموس مارو میکشن. وقتی به هموطنت ...

الان که دیگه اون سلبیریتیهای آتیش بیارم فهمیدن کشتنی در کار نبوده اما یه سریا امثال شما ول کن نیستین،ضمنا همه شهدا تو وصیت نامه هاشون  توصیه به حجاب کردن

خانواده ام جنگیدن و شهید شدن و جانباز خون دادن برا این آب و خاک  ولی من نخواستم حجاب داشته باش ...

حجاب دستور قرآنه عزیزم.اصلا همه چی به کنار دستور قرآنو که نمتونیم زیر پا بزاریم اگه مسلمانیم

خانواده ام جنگیدن و شهید شدن و جانباز خون دادن برا این آب و خاک  ولی من نخواستم حجاب داشته باش ...

درسته. 

اما ی عده توهین میکنن انگار چیه! و همین باعث میشه منی که چادری نیستم دلم بشکنه. کل ملت کمرشون زیر بار گرونی شکسته. خونه شده آرزو... ماشین شدع آرزو.. بد ما ب جون هم میوفتیم

. این اکانت از اول متعلق به بنده نبوده . در بین نداشته هایم خدا را دارم❤️ zahra....K
حجاب دستور قرآنه عزیزم.اصلا همه چی به کنار دستور قرآنو که نمتونیم زیر پا بزاریم اگه مسلمانیم

همون قرآن و اسلام هم نگفته مومنی و اسلام توی چادر پوشیدنه گفته ؟

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
واقعا بی انصافیه  واسه چی بخاطر این موضوع یه عده میان از داعش دفاع میکنن و خودی هارو مقصر میک ...

عادت کردن بگن کارخودشونه

انشالله که کشورمون امن بشه همراه با اقتصاد خوب 

من هم تصمیم گرفتم با حجاب باشم