2777
2789

چرا من نمیتونم احساس خوشبختی کنم درحالیکه دیگران از دور اینطور فکر نمیکنن،انقدر درد دارم که هیچکدومشو نمیتونم به کسی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات زندگیت به زبون بیار،اگه به زبون نیاری مشکلی حل نمیشه.شاید با گفتن ناراحتیت به همسرت یامشاور ، ...

مشاوره رفتیم عزیزم کاری از پیش نرفت،شوهرم خودشه میزنه به نفهمی که منو حرص بده اصلا متوجه نیس من چقد غمگینم مامانش مشکل کمبود عقل داره و زمین و زمان این مسئله رو میدونن ،چن باره انگ روانی بودن به من میزنه میگه قبلا تیمارستان بستری بودی😭😭😭😭

مشاوره رفتیم عزیزم کاری از پیش نرفت،شوهرم خودشه میزنه به نفهمی که منو حرص بده اصلا متوجه نیس من چقد ...

ببخشید،اما شوهرت غلط کرده با 7جد وابادش.مهریتو بذار اجرا،نفقه هم بگیر .اون وقت اون دیونه وشما عاقل محسوب میشید.ادمی که خودش به نفهمی بزنه به خدا هیچ وقت درست نمیشه،عمرتو با این ادم تلف نکن.شوهر خواهر م درست مثل شوهر شما بود.هر چی به خواهرم گفتم طلاق بگیر قبول نکرد گفت بچه دارم،بعد شوهر موزیش بازی روح و روان براش ترتیب می بینه،تا خواهرم از پا در بیاره.اخرش خواهر ناقص العقلم به جای اینکه شوهرش بچزونه،خودشو چزوند خودکشی کرد.الان بیماری روان پریشی داره وناقص شده.با خودت سلامتیت با روح و روانت بدنکن.

ببخشید،اما شوهرت غلط کرده با 7جد وابادش.مهریتو بذار اجرا،نفقه هم بگیر .اون وقت اون دیونه وشما عاقل م ...

چاره ای ندارم عزیزم نمیتونم دردامو به کسی بگم از دور انقد زندگیم خوب به نظر میرسه که اطرافیان حسادت میکنن خانوادم حمایتم نمیکنن،یعنی اخلاقشون طوریه که من برای فرار از دست اونا ازدواج کردم اگه بخوام برگردم وضعیتم بدتر ازقبل میشه،دوتا بچه کوچیک دارم،هیچ راهی جز موندن ندارم،شوهرم مرد خوبیه کاریه اگه مادر دیوانه اش دست از سرمون برداره مشکلی نداریم ولی بخاطر اون دیوانه کاری کرده که من افسردگی گرفتم،طوریه که خود همسرم میگه با مادر دیوونه ی من دهن به دهن نذار

ببخشید،اما شوهرت غلط کرده با 7جد وابادش.مهریتو بذار اجرا،نفقه هم بگیر .اون وقت اون دیونه وشما عاقل م ...

مهربه😏الان دیگه هزارتا راه هست برای فرار از مهریه اینم هیچی به نامش نیس

لااقل این جا درداتو بگو ،خودت سبک کن.شاید یکی راه حل بهت نشون داد.از زیر شکم و لباس خواب وعشوه غافل نشو که مردا عاشقشند.از گوگل سرچ کن درباره مردها ،وخواسته هاشون .اگه میتونی برو دنبال علایقت ،که اگه روزی خواستی جدا بشی ،حتی نیاز به مهریه و خانواده نداشته باشی.

لااقل این جا درداتو بگو ،خودت سبک کن.شاید یکی راه حل بهت نشون داد.از زیر شکم و لباس خواب وعشوه غافل ...

مرسی عزیزم دردام انقد زیادن که حتی مشاوره هم نتونست کاری بکنه شوهرم اخلاقش یجوریه که خیلی آدم خوبیه از هیچی کم نمیذاره ولی مثلا هرسالی دوبار تو عصبانیش کاری به سرم میاره که به خودکشی فکر میکنم تو عصبانیت طوری حرصمو درمیاره طوری عصبیم میکنه که دیگه بعداز اینکه جو آروم میشه اصلا نمیتونم حتی به رابطه جنسی فک کنم،نمیتونم ارضا شم طوری با روح و روان من بازی میکنه،خلاصه تو یه باتلاقی گیرکردم که هیچ وقت نمیتونم ازش نجات پیدا کنم😭😭😭😭