2777
2789
عنوان

کد بانو های نی نی سایت

252 بازدید | 25 پست

خانمااااا فردا مهمون دارم😍میخام غذاهای خوشمزه درست کنمممم فرداهم عکسشونو میزارم😘😍

بیاید بگید چه غذایی خوشمزتر درست میکنید و ترفندتون چیه😍😍😍😍😍مرسیییی

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه نثار ، شنیسل مرغ ، خوراک مرغ پرتقالی 

میشه درمورد شنیسل مرغ بگی😍میخام دو نوع غذا اصلی داشته باشم همه عاشق قرمه سبزیامن یکیش این اون یکیش موندم

سلام. هرسوالی در هر زمینه اشپزی کیک و دسر دارید درخدمتتونم

ترفندای خوشمزه شدن اکبر جوجه رو اگه بشین ممنون میشم ....و اینکه ژله بستنی هرموقع درست میکنم خوب نمیگیره مخصوصا لایه لایه

من سالاد ماکارونی درست میکنم در کنار غذای اصلی یا سوپ یا کشک بادمجون یا ماکارونی فرمی با پنیر پیتزا ...

ارهههه من عاشق همه اینام که گفتی ولی فعلا ذهنم درگیر غذای اصلی میخام دو نوع باشه

ترفندای خوشمزه شدن اکبر جوجه رو اگه بشین ممنون میشم ....و اینکه ژله بستنی هرموقع درست میکنم خوب نمیگ ...

بله حتما

اصل درست کردن اکبر جوجه مرینیت اولش هست و سرخ شدن در کره و همچنین وزن جوجتون.

برای دسر هم تو ژله بستنی باید میزان اب توی ژله کمتر از حد همیشه باشه.

دسرهای خیلی زیادی هستن که میتونید جایگزین این دسر کنید.

پاناکوتا

ترایفل

مگنولیا

جارکیک

چیز کیک

ژله اسمان

....

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
میشه درمورد شنیسل مرغ بگی😍میخام دو نوع غذا اصلی داشته باشم همه عاشق قرمه سبزیامن یکیش این اون یکیش ...

سینه ی مرغ رو لایه لایه برش بزن بعد روش نایلون بذار و با گوشتکوب بزن پهن و یکدست شه  حالا نمک پودر سیر و پودر پیاز بزن اگه نداشتی هم عیبی نداره  به ترتیب بزن تو آرد ، تخم مرغ و پودر نان ( نون لواش رو بذار خشک شه و آسیابش کن ) میتونی بجای پودر نان از پودر سوخاری استفاده کنی اما بنظرم پودر نان خوشمزه تره  بعد هم تو روغن با حرارت ملایم سرخش کن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
سینه ی مرغ رو لایه لایه برش بزن بعد روش نایلون بذار و با گوشتکوب بزن پهن و یکدست شه  حالا نمک پ ...

چهههه عالییی😍من همیشه از پودر سوخاری استفاده میکردم ولی مث بیرونیا نمیشد🥹

ترفندای خوشمزه شدن اکبر جوجه رو اگه بشین ممنون میشم ....و اینکه ژله بستنی هرموقع درست میکنم خوب نمیگ ...

مارک ژله ات خیلی مهمه  فرمند و آیدین خوبن  آب هم زیاد نریز کلا یک و نیم لیوان آب یا شیر واسه هر بسته ژله استفاده کن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
چهههه عالییی😍من همیشه از پودر سوخاری استفاده میکردم ولی مث بیرونیا نمیشد🥹

فدات 😘 پودر نان هم استفاده کن امیدوارم خوشت بیاد

بله حتما اصل درست کردن اکبر جوجه مرینیت اولش هست و سرخ شدن در کره و همچنین وزن جوجتون. برای ...

اقا من با اینکه تو غذا درست کردن عااالیم و همه خیلی تعریف میکنن ولی تو دسر نه ه‍یچکدوم از اینا که گفتی بلد نیستم😂😂😂