2777
2789
عنوان

لطفا کسایی ک باردار شدن یا اقدامن بگن بهم خوااهش

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا ۹ ماه اقدام بودم و دقیقا همین داروهارو خوردم الان باردارم😍

عزیزم مبارکه. میگم ازمایشای هورمونیم دادین؟ ذخیره تخمدان. یاعکس رنگی؟ 

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
زن و شوهر بخوریم ازش؟واقعا  خوبه ؟؟

همسر من حرکت اسپرمش خیلی کم بود بخاطر سیگار دکتر ویتامین سی داد بهش باردار شدم.... اینبار هم بخاطر کووید خیلی کم انرژی و بی رمق بودیم که ی دکتر محققی گفت اولترا ویتامین سی بخورید برای حفظ انرژی و تعادل دوپامین که بازم باردار شدم 

همسر من حرکت اسپرمش خیلی کم بود بخاطر سیگار دکتر ویتامین سی داد بهش باردار شدم.... اینبار هم بخاطر ک ...

عزمزمه ویتامین سی رو شنیدم ..اما همسر شما قرص جوشان ویتامین‌سی رو خورد یا ن کپسول بود؟؟؟؟

زن و شوهر بخوریم ازش؟واقعا  خوبه ؟؟

فقط ی نکته ی خیلی خیلی مهم رو مدنظر داشته باش ک نباید سترس داشته باشی من تو بارداری اولم پیلاتس کار میکردم که تن آرامی داشت و وااااااقعا به من ارامش میداد... اینبار هم استخر میرفتم که اونم خیلی آرامش میداد بهم 

فقط ی نکته ی خیلی خیلی مهم رو مدنظر داشته باش ک نباید سترس داشته باشی من تو بارداری اولم پیلاتس کار ...

وآقای عزیزم استرس ک‌ نگو هر چند دفه یادش میوفتم دلم میلرزه بخدا باز فراموش میکنم باز فور میاد باز دلم هوری میریزه

عزمزمه ویتامین سی رو شنیدم ..اما همسر شما قرص جوشان ویتامین‌سی رو خورد یا ن کپسول بود؟؟؟؟

قرص جوشان خیلی اثر نداره و مصرف طولانیش، مشکل گوارشی پیش میاره اما کپسول بلعیدنی خیلی موثره صبح بعد از صبحانه بخورید بعداز ظهرا نخورید چون دوپامین رو فعال میکته و منجر به بیخوابی میشه 

قرص جوشان خیلی اثر نداره و مصرف طولانیش، مشکل گوارشی پیش میاره اما کپسول بلعیدنی خیلی موثره صبح بعد ...

اها پس کپسول ویتامین سی بگیرم دوز چند؟؟؟من برای همسرم ویتامین ای هم گرفتم دوز ۴۰۰ رو دادن بهم ی روز درمیون میدم بهش بخوره 

اسم قرص اولترا ویتامین سی هست از شرکت ویتابیوتیکس

ممنون‌گلم هزینش زیاد نیس ک؟میخام سرخورد برم بگیرم از داروخونه ..حالا ی قرص ویتامینه برای اسپرم دکترم نوشت برای همسرم نمیدونم اونو بگیرم یا اینی گ تو میگی 🥲