2777
2789

من سبزی مخصوص آش از سبزی خرد کنی میخرم یا سبزی خشک قورمه میزنم واقعا عالیه پودر زیره هم میزنم کشک خوب و پیاز داغ و سیرداغ فراوون هم رمز خوشمزگی آش. برای لعابش آرد با آب خنک قاطی کنی یکدست شد بریزی خیلی خوبه

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم سبزی آش درشت تر باشه

رب توش داشته باشه

خیلی هم غلیظ نباشه

شهر ما اینجوری میپزن خودم اصلا بلد نیستم

خیییلی خوشمزه میشه

یه چند سالی هست نخوردم😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دوست دارم سبزی آش درشت تر باشه رب توش داشته باشه خیلی هم غلیظ نباشه شهر ما اینجوری میپزن خودم ...

والا منم چندجا آش خوشمزه خوردم الان هرچی خودم درست میکنم بد مزه میشه. نمیدونم این خانومای قدیمی چی میریزن توش

اب قلم، اب گوشت ، اب مرغ یا اب پای مرغ پخته

ما اول پیاز داغ میکنین

م همراه با زردچوبه و نمک و فلفل بعد نسبت به چند نفر که هستیتم بلغور گندم ترکی میگیم یارما و برنج از هرکدوم من یه مشت میریزم با نخود پخته  و اب گوشت میزارم بپزه وقتی کاملا پخت سبزی اضافه میکنم

سبزی آش (تره،جعفری.گشنیز.اسفناج

این اش رو ما با ماست کیسه ای اگه دوست داشتین با سیر هم قاطی ماست میکنیم و میخوروریم