2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زُيِّنَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَيَسْخَرُونَ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا ۘ وَالَّذِينَ اتَّقَوْا فَوْقَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ وَاللَّهُ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَاب

زندگی دنیا برای کافران زینت داده شده است، از این‌رو افراد باایمان ر، مسخره می‌کنند؛ در حالی که پرهیزگاران در قیامت، بالاتر از آنان هستند؛و خداوند، هر کس را بخواهد بدون حساب روزی می‌دهد.

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
سکوت در برابر ظلم و انتظار برای ناجی حماقت محضه..

یاد اون داستان افتادم که مرده تو دریا گیر میکنه خدا به هر وسیله ای میخواد بهش کمک کنه طرف قبول نمیکنه میگه من منتظر خدام کمکم کنه تهش میمیره و ب خدا میگه چرا کمکم نکردی خداهم میگه من باهزارتا وسیله خواستم تورو نجات بدم تو ندیدی نشنیدی...

چیزی نگو یکم فکرتو بکار بنداز ببین اصلا از نظر علمی میتونه واقعیت داشته باشه؟ 

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌿

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌿

یا حضرت مهدی 😔💔

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
وعده ی خداوند تخلف نمیشه  ان وعده الله حق

منم منکر این نشدم.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰

#اخلاق‌_مهدوی

❤️ خیانت از جنسی متفاوت

💢امانت داری از مسائل مهم در اخلاق اسلامی است.

در آیه ۵٨ و ۵٩ سوره نساء؛ اطاعت از خدا، پیامبر و اولی الامر، به عنوان #امانت مطرح شده است.

💢هر گاه از امانت داری یا خیانت در امانت صحبت می شود، همه فکرها به سمت خیانت های مالی و مادی می رود؛ در حالی که ما خیانت های دیگری هم داریم. برای مثال:

💢وقتی اطاعت از امام‌زمان نوعی امانت محسوب می شود، نافرمانی یا جدی نگرفتن فرمان امام، خیانت محسوب می شود.

📌 امانت داری یعنی اینکه، وقتی امام زمانمان می فرمایند: "برای فرج ما دعا کنید"، کوتاهی نکنیم و برای فرج  بسیار دعا کنیم؛ در غیر این صورت تنها اسم منتظر را یدک می کشیم!

➥ @zohur_media | ‌اینڪ آخرالزمان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم