2777
2789

هفته قبل رفتم خونه پدرشوهرم بعد باهاشون رفتم اهل قبور قرار بود بعد چندماه شوهرم شام بیاد بمونیم خونشون اونجا بهشون تعارف کردن شام بیاین درصورتی که شب قبلم اونجا بودن شام ولی مادرشوهرم یجوری سربسته گفت برین منم گفتم شوهرم کار داره تا بیاد دنبالم ۸ میشه گفت خب بیا ما برسونیمت گفت هفته بعد بیا برام حلوا بپز برا اهل قبور گفتم باشه ولی الان که فکر میکنم میبینم اگه فردا برم باز میگن شام میخوایم بریم اونجا پس باز بیاد غروب برگردم 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

خب برگرد

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام کجا برند؟ من متوجه نشدم

خواهر پدرشوهرم فوت شده بچه هاش هر شب خونه مادرش هستن تا چهلم بعد هرشب به پدرشوهرم اینام میگن بیاین یعنی یه ماه تقریبا هرشب شام میرن ولی نکردن یه شب بگن بچم هست امشب نمیام 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
بعد ۵ ماه یه شام میخواستیم بریم رد داد باز فردا شبم رد بده زشت نیست واقعا

دلیلی داره لابد 

بقولا میخواد بره جایی دعوته

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷