2777
2789
عنوان

درون گرا/برون گرا😁شما کدومید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 51 پست
با کدوماشون راحت تری؟  من اول اتاق هم ورودیای خودم بودم😑😂خیلی بی جنبه بازی در میاوردن اذیت م ...

با هیچ کدومشون خیلی بی لول و مسخرن همش هی میگن کراش زدم رو این رو اون 

پسرامونم که هیچی مسخرتر 

ینی تو گپ چت میکنن دوست دارم خودمو بکوبم به دیوار حس میکنم از پشت کوه اومدن راجب یه چیزایی حرف میزنن پشم ریزون 

امروز کلا راجب اروغ بعد ناهارشون صحبت کردن😑😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیچ کدومشون خیلی بی لول و مسخرن همش هی میگن کراش زدم رو این رو اون  پسرامونم که هیچی مسخرتر ...

اخه اروغ؟ شت😂😂

بالاخره تو خوابگاه ادمایی رو پیدا میکنی که😁از نظر شخصیتی مثل خودت باشن(که من هنوز متاسفانه کشفشون نکردم) 

تو اتاقمون همه بچها خوبن، حرف میزنن، منم در حد سلام علیک باهاشون میحرفم

زجز یکیشون، خیلی ادم عجیبیه، نه با کسی حرف میزنه، نه جواب سلام میده، نه نگاهت میکنه، اصلا به کسی محل نمیده

مخصوصا منکه تازه اومدم

چندباری برای احترام خواستم باهاش حرف بزنم

اصلا محل نمیداد، جواب سلامم نمیده

منم کلا به کبدم گرفتمش😂😑

گفتم حتما مدل شخصیتیش اینجوریه دیگه

اخه اروغ؟ شت😂😂 بالاخره تو خوابگاه ادمایی رو پیدا میکنی که😁از نظر شخصیتی مثل خودت باشن(که من هنوز ...

😂😂😂😂 اره بعضیا کلا اینجورین شاید کلا نمیخواد با کسی قاطی بشه