2777
2789
عنوان

انگیزه

200 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه یکم بهم انگیزه بدین

من سال قبل کنکور داشتم رشتم تجربیه سال قبل درست حسابی نخوندم موندم واسه امسال بعد الان انگیزم و روحیم خیلی کمه با اینکه خیلیم خوب دارم میخونم همش میترسم نرسم به هدفم چیکار کنم😭

این فکرها فقط وقت رو ازت میگیره عزیزم و مغزت رو خسته میکنه ، مغز هم خسته بشه مطالب رو درست تحلیل نمی ...

نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا چیکار کنم یه ذره دیدم مثبت شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا چیکار کنم یه ذره دیدم مثبت شه

به رشته و دانشگاهی که دوست داری فکر کن ، رسیدن به هدف شیرینه خودش میشه انگیزه ، توکل کن به خدا ، صلوات بفرست اروم میشی ، بچسب به خدا ، حواست رو بده به تحلیل سوالها ، برو دفترچه ی کنکور امسال رو نگاه کن ، همیناست تحلیل همینا رو باید بلد باشی

اگه میتونی موقع درس خوندن مثلا یه کارتون بامزه رو بذاری پلی بشه و خودت مشغول درس بشی این کار رو بکن تا فضا شیرین بشه ، حتی سریال طنز

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

عزیزم منم الان باردارم و میخام کنکور انسانی بدم خدا میدونه شرایطم چقد بده ولی هدفم برام مهمه و ارزششو داره ب اون لحظه فک کن ک بهش رسیدی و ازالانم بخونم نذار حسرت خواستت تا اخر عمر باهات باشه چن ماه سختی ارزششو داره ♥️

خیلی انرژی منفی میدن همه واسه کنکور امسال بخاطر تاثیر قطعیش

ارع منم اول اذیت‌میشدم ولی مشاورم گفت تو رتبت خیلی خوب باشه کی میخاد گیر بده و اولویت کنکوره 

حالا معدلم درست میکنم برا محکم کاری

ارع منم اول اذیت‌میشدم ولی مشاورم گفت تو رتبت خیلی خوب باشه کی میخاد گیر بده و اولویت کنکوره  ...

هدفت فرهنگیانه؟

خیلی جالب بود واسم گفتی بارداری سخته واقعا تصورشم نمیتونم بکنم😂😍ایشالا برسی ب هدفت