2777
2789
عنوان

دیگه نبرمش باشگاه به نظرتون؟

591 بازدید | 30 پست
لطفا هر کسی تایپک رو میخونه هم فکری باهام میکنه؟ خیلی فکرم مشغوله

پسرم پیش دبستانی هست و از تابستون میبرمش باشگاه الان ساعت باشگاهش ۴ تا ۵/۵ هست

من برای اینکه برسونمش ۴/۵ از مدرسه برش میدارم سریع بدون یک دقیقه استراحت باید بره تکواندو تمرین کردن و الان میبینم برگشتنی تا می‌رسیم به ماشین خوابش میبره و اینکه اونجا اصلا مثل بچه های دیگه نیست و بی استعداد رفتار میکنه نمیدونم چیکار باید بکنم؟ ادامه بدم یا فعلا تا تابستون  بذارم فقط مدرسه شو بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ژیمناستیک میرفت اما چون پیش میره امسال خودش گفت من دیگه ژیمناستیک نمیتونم برم خسته میشمو.. ...

آخه مشکل اینجاس دوست داره بره ولی امان از تمرین کردنش تمام نگاهش هم سمت من و استادشه تا بگیم خیلی خوبی ، 

اولا که شاید تکواندو دوست نداره ، قرار نیست همه ی بچه ها مثل هم تو یه رشته ی ورزشی خوب باشن

دوم اینکه با این روش فقط اونو از ورزش زده میکنید

سوم اینکه چه لزومی داره وقتی با تایم مدرسش هموخونی نداره حتما اینکارو کنید؟ بچه ی طفلی تا عصر که درگیر مدرس نمیگذارید استراحت کنه بعد میبریدش ورزش ؟؟

به نظرم که خیلی سخت‌میگیرید و خودخواهانه برخورد میکنید

اتفاقا کسایی که گفتن نه تابستون بره به نظر من ورزش از واجباته و تابستون و زمستون نداره اینکه شمام به فکری خیلی خوبه.الان تو خیابون من بچه ها و نوجوانارو که نگاه میکنم اکثرا انقدر تو گوشی و بازی کامپیوتری هستن شل و ول و وارفته ان

فقط رشته ای که توش استعداد داشته باشه رو پیدا کن