2777
2789
عنوان

تجربه من از واکسن 18ماهگی

983 بازدید | 3 پست

سلام دوستان نگران واکسن 18ماهگی نباشید به نظرم من بدترین واکسن کودک واکسن چهار ماهگی هست که تب بالایی داره واکسن 18ماهگی هر موقع خواستین به کودک بزنید اول نیم ساعت قبل واکسن نصف وزن کودک شربت استامینوفن بدین من تایلوفن دادم خوشمزه هست بچه راحت میخوره بعد چهار ساعت دوم بروفن دادم شربت بروفن وزن کودک تقسیم بر سه و نیم به سی سی بروفن بدین بعد چهار ساعت سوم استامینوفن بعد ...همینجوری چهار ساعت چهار ساعت استامینوفن و بروفن بدین یک روز اشکال ندارد بچه آروم میگیره

صبحانه سعی کنید مربا به کودک بدین یا یک خوراکی شیرین 

وقتی واکسن رو زدین تا چهار ساعت حالش خوبه بعد درد پاش شروع میشه  من گهواره درست کردم با طناب خوابید تو گهواره

شب برای اینکه کمتر راه بره جلوش اسباب بازی بزارین من یکم اسباب بازی فکری جدید مثل پازل آجری و.. خریدم برچسب گرفتم دادم دستش میچسبوند رو کاغذ  ماکارونی شکلی داشتم یه پارچه تمیز پهن کردم  یک سرویس ظرف کوچک خریدم با ماکارونی ها بازی میکرد ظرف ها رو پر ماکارونی میکرد خالی میکرد شب تب نکرد نبش تا 37/5بیشنر نرفت ولی من تا صبح باز استامینوفن دادم چون پاش درد داشت راستی فسقل من نداشت گمپرس سرد بزارم روز بعد نه ورم داشت نه سفت شده بود 

دقیقا منم تجربه دو تا بچه هام همینه

سلام با توجه به امضاتون یک سوال

وقتی بچه ۹ ساله پرخاشگری یا بی ادبی مثلا به مادرش میکنه واکنش من باید چجوری باشه؟

مدام بهش گوشزد کنم یا ناراحت بشم اینجوری اعتمادبه نفسش از بین نمیره؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم تجربه دو تا بچه هام همینه

و واکنشم نسبت به پسر ۱۸ ماهم وقتایی که وسیله ای رو الا و بلا میخاد چجوری باید باشه ؟ بهش بدم اون وسیله رو اخلاقش بد نمیشه یا اگه ندم لجباز نمیشه؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج