2777
2789

دوستان به نظر شما،من چه جوابی بدم

من خیلی اهل رفت و آمد نیستم ،با همه البته ،نه اینکه فقط خونه ی مادر شوهرم نخوام برم ،هر وقت هم میرم اکثرا با همسرم میریم 

ولی مادر شوهرم تازگیا مثلا حالا یا باخنده یا به گلایه میگه من عروسای مردم رو میبینم حسرت میخورم ،چجوری با مادر شوهر صمیمی ان و از این حرفا دیگه 

ولی من خب اخلاقم اینجوریه و اینکه هم تظرم اینه دلم میخواد حد و حدود داشته  باشه رابطه ها .که مشکلی هم پیش نیاد .اینم بگم همیشه و همیشه با احترام  و مهربون رفتار میکنم باهاشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به تو نصیحت خانواده شوهر بری میگن زیاد میاد نری میگن کم‌میاد بخوری میگن چرا اینقد میخوره نخوری میگن از ما خوشش نمیاد نمیخوره خیللللللی مشکل دارن با خودشون بابا تو فرشته ام باشی همینن که هستن ..فقط با شوهرت خوب باش و تو مشتت نگهش دار .همین و بس 

شما جای من باشید اینجور موقعها چه جوابی میدید و چه رفتاری دارید .

میگم مردم پشت صحنه اشون رو ندیدی اونا هم حتما حسرت ما رو میخورن .یکمم پاچه خواری کن ک یعنی مظکلی نمیبینم تو روابطمون همین حد خوبه 

شما عییین منی که 

منم سیزده ساله عروسشونم

با همسرم رفتم و اومدم 

خوشمم نمیاد رابطه ی زیادی 

گهگاهی تلفنی هم میزنم جمعه ها اونم نه هر هفته سر می‌زنیم 

اوایل گله هم میشنیدم الان براشون عادی شده حتا خواهر شوهرم کوچه ی بعدی میشینه من رفت و آمدی نمیکنم باهاش 

خلاصه که منم مث شمام دوست دارم حریم و حرمت حفظ بشه 

دو تا ماشین هم زیادی به هم نزدیک شن میخورن بهم

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷
خوب میکنی  مامان منم برون گراست هی میخواد باهاش حرف بزنم وغیره  دختر نداره ؟ همسایه ای د ...

اره بابا .دختر داره 

خاله ی همسرم هم همش اونجا خونشون پیششه 

اصلا تنها نیست خونه 

شما عییین منی که  منم سیزده ساله عروسشونم با همسرم رفتم و اومدم  خوشمم نمیاد رابطه ی ز ...

👏👏 چه حرف خوبی زدی 😊

اره به خدا ،اینجوری باشه دم به دقیقه یا میان خونه ت یا یه بار حوصله نکنی بری پیششون  ،میگن اوه چی شده 

شما جای من باشید اینجور موقعها چه جوابی میدید و چه رفتاری دارید .

هیچ جوابی نده و نشنیده بگیر.ی لبخند بزن بگو منم شمارو دوست دارم.نمیدونم شمام منو دوست دارید یا نه

حرف رسوند ب اینجا ک پس بیشتر بیا سکوت کن.

با شوهرت همش تو موقعیتای مهربون و رمانتیک صحبت کن بگو عزیزم بدون تو خونه مامانت باشم در و دیوار منو میخورن.اونجا بدون تو برای من صفایی نداره.دنیام تاریک میشه بی تو اونجا.هیچوقت احترام شوهرم نمیشکنم و بدون تو نمیرم خونه پدرت.اونجا بی تو مثل ماهی از آب دور افتادم و این چیزا😉

با همین حرفا تو مشتت بگیرش ک تو ذهنش خوب جا بیوفته ک تو بی اون نمیتونی بری خونه مادرش ک اگه مادرش حرکت سیاسی زد خواست ب پسرش گلایه کنه خود پسرش جوابش بده ک زنم بی من جایی نمیره