2777
2789

من و دخترم.

تب، سرفه شدید، آب ریزش.

دو هفته است، من هنوز یکم آبریزش و تک سرفه دارم، ولی بی حالی و ضعفم یک هفته بود

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دیروز گرفته از مهد. سرفه ابریزش تب داره چه دارویی بدم بهش. از صبح دم نوش سوپ اب سیب دادمش

برای تب استامینوفن یا بروفن،برای سرفه دیفن هیدرامین یا عصاره پیچک یا قرقره نشاسته ذرت،برای آبریزش سیتریزین یا پلارژین کیدز

منم سوال دارم برای آنفولانزا چه آنتی بیوتیکی میدن؟

تلوزیون که هی میگه نخورید.

ولی دکتر به من و مامانم آزیترومایسین داد، با دخترم سفکسیم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

دختر من الان دوازده روزه که مریضه،این هفته رو کامل مدرسه نرفته،تب ،لرز،سرفه آبریزش و بی‌حالی و بی اشتهایی داشت گلودرد هم داشت،خودم تو خونه دارو میدادم تا اینکه دیدم گلوش قرمز شده بردمش دکتر و بهش آموکسی سیلین داد،چون میگن اگه بیماری عفونی نشه آنتی بیوتیک لازم نداره،بقیه هم ازش گرفتیم هنوز هم درگیریم ،

انشاء الله همیشه سلامت باشین من الان ۴ روزه سرفه هاش خیلی بده  ببخشید شما چه داروهایی مصرف کرد ...

قربونت گلم ایشالا زود خوب شی دورش باید بگذره فقط استراحت کن

به من دو تا سروم داد دکتر

دارو ام سفالکسین و ازیترومایسین.

🟡🟠🔴