2777
2789
عنوان

💛💛دورهمی کالری شمارا💜💜

201 بازدید | 50 پست

سلام خوشگلا خوبیییین

من تازگیا کالری شماریو شروع کردم 

از خودتون بگین چند وقته با کالری شماری زندگی میکنید؟؟؟؟

چقد تونستید وزن کم کنین؟

اگه مایل باشین هرروز دورهم باشیم و به هم دیگه انگیزه بدیم و سوالاتمونو بپرسیم 

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

یکماهه شروع کردم شیش و نیم کیلو کم کردم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق ترین فرد از نظر خودم خودمم چون واقعا خیلی قشنگ وزن کم کردم نزدیک ۲۰ کیلو تو ۳ ماه با کالری شماری 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
کرفس 

خوبه؟ پرداخت درون برنامه داره؟ منم میخوام شروع کنم ولی موندم چه برنامه ای بریزم

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
موفق ترین فرد از نظر خودم خودمم چون واقعا خیلی قشنگ وزن کم کردم نزدیک ۲۰ کیلو تو ۳ ماه با کالری شمار ...

اووووف

عالیه دختر 

خیلی خفنی واقعا 

ورزش هم کردی کنارش؟

از چه اپلیکیشنی استفاده میکردی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
موفق ترین فرد از نظر خودم خودمم چون واقعا خیلی قشنگ وزن کم کردم نزدیک ۲۰ کیلو تو ۳ ماه با کالری شمار ...

آفرین اراده 😍😍😍

از تجربیاتنون بگین 

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

بچها من قدم ۱۶۳و وزنم هم ۵۸ هست ولی خیلی بیشتر میخورم 

به نظرتون کالری شماری به همراه پیاده روی برام جوابه که مثلا برسم به ۵۰

بعد از چند مدت به کم خوری عادت کردی؟ من ضعف میکنم گاهی

بعد ۳ روز تقریبا عادت کردم ولی بعد یه هفته کامل دیگه بدنم اخت شد جوری ک یکممم بیشتر میخوردم انگار کلللی غذا خوردم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
اووووف عالیه دختر  خیلی خفنی واقعا  ورزش هم کردی کنارش؟ از چه اپلیکیشنی استفاده میکردی ...

اره دیگه همراه ورزش زیاددددد و کالری شماری 

ورزشم زیاد بود روزانه ۶۰۰ ۷۰۰ ۸۰۰ تا میسوزوندم یا بیشتر 

اپلیکشن گوگل پلی کلی در روز ورزش کردم یا پیاده روی حلقه زومبا ایروبیک اینا😍😍😍ورزشم ساعت ها طول کشید تو خونه ورزش کردم

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
آفرین اراده 😍😍😍 از تجربیاتنون بگین 

تجربمم فکر میکنم سالم خوری بوده همراه کالری شماری یعنی غذاهای کم روغن چیپسو پفک ..... از اینجور قبیل حذف 

پروتئین بیشتر فیبر زیاد کربوهیدرات به اندازه 

و ورزش زیاد 

هیچی پوستتمم بد نشد که هیچ خوبترم شد بدنمم قشنگ شد الان مانکنم😍😍😍😍