2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی شیر خشکی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست

۱۵ روزشه هر یک ونیم ساعت ۱۲۰ تا خیلی زیاده که من پسرم دوماهشه فقط شیر خشک میخوره هردوساعت ۹۰ سی سی میخوره 

دخترت چند کیلوهه؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مقدار شیر خشک بسه بازم از دکترش بپرس مگه وزنش چقدره؟ ماشالا داره خوب میخوره

دیروز کنترل قد و وزن بردیم ۴کیلو وزنش هست

تقریبا نیم کیلو تو ۲هفته اضافه کرده

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
عذر میخوام شکمش روانه و باد معده همخارج میکنه گریه یا واکنش غیر عادی مثل جمع کردن پا تو دل نداره فقط ...

پس لابد گشنشه

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
عزیزم بعضی بچه ها زیاد میخورن  مادرم تعریف میکرد پسرعموم چهل روزش بود یک شیشه ی بزرگ رو تموم م ...

بله نق زدناش بیشتر از رو گشنگی هست میترسم فقط،زیاد باشه.و گرنه دل درد اینا نمیشه شکمش که سیر میشه یهو۲ساعت مداوم میخوابه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
بله نق زدناش بیشتر از رو گشنگی هست میترسم فقط،زیاد باشه.و گرنه دل درد اینا نمیشه شکمش که سیر میشه یه ...

چند وقت پیش یک تاپیک دیگه هم دیده بودم که نوزادش خیلی شیشه میخورد 

مامانه می‌گفت دکتر گفته نده 

ولی بچه اش بی قراری میکرد 

بنظرم خوراک بچه ات زیاده ماشاالله 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
۱۲۰سی سی تویک ونیم ساعت یا۲ساعت واسه بچه ۱۵روزه زیادنیس؟بچه داداش منم شیرخشک میخوره الان ۳ماهشه آپتا ...

منم آپتامیل میدم ولی چیکار کنم آخه ۶۰میدم نبم ساعت بد گرسنه اس دستاش میخوره و نق میزنه نمیخوابه

زیر نود سی سی سیر نمیشه.

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
بله نق زدناش بیشتر از رو گشنگی هست میترسم فقط،زیاد باشه.و گرنه دل درد اینا نمیشه شکمش که سیر میشه یه ...

بچه های ک شیرخشک بخورن همیجورن سردوساعت بیدارمیشن.بنظرمن بادکترمشورت کن این مقدارزیاده 

الان ۴کیلو

خب عزیزم ماشالله ۱۵ روزشه ۴ کیلوهه حتما معدش بازه که ولع خوردن داره اگه مشکلی نداره دلدرد بیقراری بالا نمیاره بذار بخوره نوش جونش گوشت بشه به تنش پسر من دوماهشه تازه شده پنج کیلو😍

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱