2777
2789
عنوان

کدوم خاستگار بهتره واس من؟

486 بازدید | 32 پست

۲۵ سالمه دبیرم ماشین دارم. ظاهرم خوبه اخلاقم خیلی اروم و مهربون .پدرم فوت کرده با مامانم زندگی میکنیم دوتایی. پایین شهر هستیم دوتا خونه داریم یکیو دادیم اجاره

مورد اول یه پسر ۳۴ ساله . مدرک دیپلم . شغلش دندونساز محل زندگیشون جای خوبیه درامدش خوبه .. ظاهرش متوسطه یکم تپلی و سیاهه. اخلاقا نمیتونم نظر بدم چون ی بار بیشتر ندیدمش ولی میدونم اهل دود و مشروب نیست و سرش به کارشه .. گفت درامدم خوبه

مورد دوم یه پسر ۲۶ ساله نگهبان یه شرکته ماهی ۱۱ حقوق داره و محل زندگیش هم پایین شهر کنار خونه خودمونه و من این محله رو دوس ندارم. شغل دومشم ساخت بدلیجاته دستفروشی هم میکنه حقوق شغل اولشو پس انداز میکنه. قدبلنده و ظاهرش خوبه

دوتاشونم ته دلشون دوس دارن برم طبقه بالای مامانشون بشینم ولی مورد اول میدونم که قبول میکنه خونه ی جدا بخره. ماشین خوب و ویلای شمال داره باید اونارو بفروشه تا بتونه بخره

مورد دوم خونه ی پسره تو کوچه ی خودمونه . خانوادش براش خریدن خودش تازه رفته سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم 😁

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم تو باید شرایط خودت رو در نظر بگیری ما چی بگیم اخه اگر شرایط مالی برات اولویته با اولی ازدواج کن اگر قیافه خوب و ظاهر برات مهمه با دومی ولی در کل اگر میتونی چند جلسه با هر کدوم صحبت کن ببین از نظر اخلاقی چه طور هستن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
بین این دوتا که اولی بهتره قطعا ولی بنظرم خودت شرایطت بهتر از این دوتا اقاس واقعا  باید با یک ...

نه حتمنی وجود نداره

بنظر خودمم هیچکدوم مناسب من نیستن ولی درکل انگار شرایط دوتاشونم تقققریبا خوبه

مامانم میگه گزینه دو

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤