2777
2789
عنوان

مبل خریدم بیاین بگین چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 113 پست
فردا میرم آنومالی قطعی میگن ولی تا الان که دختره😍

بسلامتی بغلش بگیری عزیزم😍

منم دوتا دختر دارم قدرش رو بدون یه روزی میشه همدمت

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مغازه بود دیروز رفتیم دیدیم خوشمون اومد نخواستم تغییر بدم همون قراره بیارن برا همین زود میارن

مبارکت باشه بهترین کارو کردی اگه سفارش میدادی هم اذیتت میکردن هم اینکه اون چیزی که میخواستی تحویل نمیدادن 

ممنون عزیزم انشالله خدا دخترات و برات نگهداره تو دلیتم سالم و سلامت بیاد بغلت❤

مرسی گلم😘😘😘

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
اسی خیلی خوشگله انشالله به دل خوش استفاده کنی  منم عید مبل گرفتم ولی از چشمم افتاده به نظرم مب ...

مرسی عزیزم ممنون

من خیلی اخلاق بدی از یه چی خوشم میاد وقتی میخرم پشیمون میشم من هنوز نیومده خونم دودل شدم به خریدم 😅

با اجازه اسی پ.ر.و.ک.س.ی برا تلگرام کسی داره بفرسته

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!