2777
2789
عنوان

17 روز بعد از تزریق اچ سی جی

16831 بازدید | 46 پست

سلام .با امروز,18 روزه امپول زدم ,لتروزول و استرادیول هم مصرف کردم .

آیا امکان بارداری هست? فولی خوب هم داشتم ,2 تا بالای 20

تهوع دارم ,درد شدید سینه و تکرر ادرار

( ماه قبل 19 روز بعد امپول پریود شدم ) اما تهوع ند اشتم

این ماه خییییلی تهوع دارم ,بی بی هم فردا میزنم ,الان نمیتونم برم بخرم

اره احتمال داره باردار باشی

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7 ماهه اقدامم .

عکس رنگی هم سه ماه قبل گرفتم مشکل نداشتم ,پریودامم منظم و دوره هام 30-32 روزس

همسرمم آز مشکل نداشته

فقط,ضخامت اندومترم 4 بود روز 9 پری

ماه دومیه که دارو و امپول مصرف میکنم

باید بصبری تهوع اینا ازعوارض داروهاس وبیشتر تلقین مثلا امروز انشالله بفهمی بارداری ۱۰ ۱۵ روزبعد علای ...

اره خودمم مبگم از,علایم داروهاس ,مخصوصا دردای رحمم و درای پریودی .

گفتم ببینم کسی تجربه منو نداشته و باردار باشه??

ان‌شالله همین ماه بارداری🥰

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
7 ماهه اقدامم . عکس رنگی هم سه ماه قبل گرفتم مشکل نداشتم ,پریودامم منظم و دوره هام 30-32 روزس همسر ...

اسی من یک هفته بعد تزریق آمپول حالت تهوع و علائم بارداریم شروع شد

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
جدی?? منم 4 روزه تهوع و درد های پریودی دارم . اخه ماه قبلم امپول زدم

الان چرا نمیزنی بیبی چک؟

فردا بی بی میزنم ,میام خبرشو میدم .اگه تا فردا پری نیاد  امروز موعدمه

ان‌شالله خیره🥰

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊