2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ببین قبل از اینکه حرفی بزنی یا کاری کنی،همیشه فکر کن یا مشورت کن با ادمای فهمیده ،به مرور خودتم یاد میگیری و درستترین تصمیمات رو میگیری

کم کم وقتی ببینه سنجیده و پخته رفتار میکنی و حرف میزنی،سطح فکرت رو به رسمیت میشناسه و میبینه قابل اتکا هستی 

ببین قبل از اینکه حرفی بزنی یا کاری کنی،همیشه فکر کن یا مشورت کن با ادمای فهمیده ،به مرور خودتم یاد ...

مرسی عزیزم همین کارو میکنم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
مرسی عزیزم همین کارو میکنم 

موفق باشی عزیزم 

چند نکته:

حرف نزده رو همیشه میشه زد و تیر رها شده دیگه به کمان بر نمیگرده،پس قبل از حرفات فکر کن 

بیشتر شنونده باش،یعنی در هر موردی نظر پراکنی نکن😁 اگه راجع بهش اطلاعات نداری 

در مقابل شوهرت موقع کاری یا تصمیمی هی نگو مامانم اینو گفت،خواهرم اونو گفت،دوستم گفت 

نذار فکر کنه بقیه به تو نخ میدن و کار یادت میدن و کنترلت دستشونه،و تازه روی اونا هم حساس میشه

موفق باشی عزیزم  چند نکته: حرف نزده رو همیشه میشه زد و تیر رها شده دیگه به کمان بر نمیگرده،پس ...

ممنون عزیزم 

راجب مورد اخر من هیچ وقت نگفتم چون حس کردم خوب نیس ولی اون میگف و بخاطر همینم میگم فک میکنه همه درست میگن جز من

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...