2777
2789
عنوان

دخترای باهوش🤣🤌🏻😐

367 بازدید | 24 پست

آقا ی سوال دارم شما از کجا میفهمین ی پسری خوشش اومده ازتون 

یعنی وقتی هنوز نگفتن مثلا پیش میاد میگن اره از فلان موقع من خوشم میومده و شما خودتون حس کرده بودین اینو میگم 

حرکات و رفتارشون چجوریه ؟

واقعا دوست دارم بدونم 

چون من واکنش های عجیبی هم شده ببینم ولی همه رو میزرم رو حساب خیر خواهی و کمک و اینطور چیزا😂😂

میخوام بدونم واقعا میشه فهمید و من تو باغ نیستم یا اونا خیلی حرفه ای هستن

کلا نمی‌شه صد درصد مطمئن شد. فقط می‌شه حدس زد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جلو نیاد 

چشمش رو تو 

یواشکی میپا و مراقبته

تو جمع های شلوغ میاد نزدیک تو می ایسته 

یه جور رفتار میکنه انگار به هیجا شون نیستی ولی با رفتارای بالا میفهمی هستی و اونا می‌خواد یکم بدونی به یه جا های شون هستی و اونا رو به یه جاهایت بگیری😂😂

سلام به آقای خیابانی

سلام

نگاهت میکنه به بهانه های الکی سر صحبتو باز میکنه راجع به موردعلاقه هات میپرسه مثلا موسیقی و اینا

حالا اگر فقط از مجازی در ارتباط باشی چی 

یا مثلا طرف همکارت باشه و همینطوری صحبت کنه ...

ممکنه از روی چیزایی ک گفتی بشه گفت

اگه جلو نیاد  چشمش رو تو  یواشکی میپا و مراقبته تو جمع های شلوغ میاد نزدیک تو می ایسته& ...

واااای عالی بود توصیفت یاد رمان های دوران جاهلیت افتادم 

ن حالا حضوری نباشه چی منظورم تو مجازی و تلفن با همکار حرف میزنی بود 

حالا اگر فقط از مجازی در ارتباط باشی چی  یا مثلا طرف همکارت باشه و همینطوری صحبت کنه ... ممکن ...

بهت اهنگ میفرسته

پروفایلتو عوض کنی ری اکشن نشون میده

با بحثای الکی سر صحبتو باز مکینه

بهت اهنگ میفرسته پروفایلتو عوض کنی ری اکشن نشون میده با بحثای الکی سر صحبتو باز مکینه

چرا من همه اینارو رو حساب اینکه خب دوستت هست دیگه 

طبیعیه قطعا با بقیه هم همینه 

واقعا درک نمیتونم بکنم 

حس میکنم طرف فقط محبت داره نسبت بهم و همین

تلفنی نمیشه اخه که تو حضوری به زور میشه فهمید 

اره دقیقا واسه همین پرسیدم تو حضوری ک ضایع هست اکثرا انقدر تابلو هستن 

ولی خب از پشت گوشی و تلفنی راحت میتونن ری اکشنشون رو پنهون کنن 

حضوری اصلا اولین ری اکشن ها و قیافشون بیداد میکنه تابلو بازی