2777
2789

قبلا خیلی علاقه داشتم درس بخونم و مهاجرت کنم...ولی خانوادم هی میگفتن دخترو نمیشه گذاشت بره و فلان ...الانم میگن حتی شهر دیگم نمیزاریم بری چون دختری...واقعا از همین الانش انگیزمو کور کردن...واسه چی درس بخونم؟پس فردا لابد میخان بگن کارم حق نداری بکنی...کاشکی یکم افکار قدیمیشونو عوض میکردن...

باشه.

ینی چی درستو بخون بابا به این که فکر کن یه روز هیچ کس نبود فقط خودتو داشتی اون وقت چی ازخودت داری برای بقیه زندگی 

تو برای موفقیت خودت تاکید میکنم فقطبرای موفقیت و حس خوب خودت تلاش کن خدا خودش کمک میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی درستو بخون بابا به این که فکر کن یه روز هیچ کس نبود فقط خودتو داشتی اون وقت چی ازخودت داری بر ...

درسمو بخونم تلاشمو کنم اخرش نزارن هیچکاری کنم؟بمونمو ارزوهام؟

خسته شدم بخدا...همه هدف دارن واسه خودشون...حس‌میکنم بی هدف ترین ادم رو زمینم...انگار از همچی پیترسن خب اینجوری ادم ب هیچ جا نمیرسه که

باشه.
ببین گلم فقط بخاطره نگرانی و علاقه شدیدی که بهت دارنه الان اول راهی بزار یکم از درست بگذره شغل پیدا ...

واسه من از نگرانی گذشته اینا از همههه چیییی میترسن خوب اینجوری ادم هیچی نمیشه نمیتونه پیشرفت کنه وقتی بترسه.بعدم این‌زندگی منه چرا باید بخاطر دیگران‌حرومش‌کنم...خسته شدم...کاش نبودم اصلا

باشه.
درسمو بخونم تلاشمو کنم اخرش نزارن هیچکاری کنم؟بمونمو ارزوهام؟ خسته شدم بخدا...همه هدف دارن واسه خود ...

از الان واسه چند سال آینده غصه میخوری چرا نزارن ؟ فا ل بد نزن دختر 

البته بهت حق میدم اقتضای سنت رهاییه ولی منی که ازت بزرگترم و این چندسالو گذروندم بهت میگم الآنم بچسب و از هر فرصتی برای ارتقای خودت و موفقیت تلاش کن