15_sogand مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 1138 عنوان تولدمه 🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست اصن ذوق ندارم نمیدونم چمه ، منکه انقد برنامه داشتم الان هیچکدومش برام مهم نیست 🙂 راسته که میگن ادما روز تولدشون دلشون میگیره ها🚶🏻♀️هوف .. جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤" 1401/08/04 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5897 تولدت کلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارک خوشگلمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم happy birthday to you خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
15_sogand مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 1138 تولدت کلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارک خوشگلمممممممممممممممممم ... مرسیی مهربوون جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤"
against_all_odds عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3581 ولی دلم خیلی گرفته 🥲 یعنی میشه بهم پیام بده تبریک بگه" اره بابا پیام میده اگرم پیام داد تو سین نکن و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5897 مرسیی مهربوون قربونت برم الکی ناراحت نباش حداقل تولدت یه بهونست تا یه خاطره خوب بسازی برا خودت پاشو برو بیرون برو کارایی که دوست داری انجام بده سعی کن یه روزم شده به چیزی فکر نکنی و حالت واقعی خوب باشه برا بقیه زندگی هم خدا بزرگه حل میشه ایشالا خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
دخترک8زمستونی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4649 من واسه امسال خیلی برنامه داشتم ولی کنسلشون کردم قرار بود فردا با رفیقام برم بیرون ولی کنسلش ... دقیقا مثل من برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙
15_sogand مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 1138 قربونت برم الکی ناراحت نباش حداقل تولدت یه بهونست تا یه خاطره خوب بسازی برا خودت پاشو برو بیرون برو ... خدانکنه دوستم 🥲 فردا انشاالله جان من سنگ دلی ، دل به تو دادن غلط است 🖤"
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5897 خدانکنه دوستم 🥲 فردا انشاالله عزیزدلمی بهت خوش بگذره کلی الهی که امسال همون سالی بشه که مدت هاست آرزوشو داری پر از سلامتی و حال خوب و شادی و عشق و ... خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5897 خدانکنه دوستم 🥲 فردا انشاالله درخواست دادم گلم قبول میکنی بی زحمت کارت دارم خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»