2777
2789
عنوان

کم شنوایی بعد از سرماخورگی

3520 بازدید | 30 پست

بچه ی من فقط یک روز رفت مهد والان بیش از ۱ماهه ک مریضه وهمراه علائم سرماخوردگی گوش درد هم داشت که خوب شد ولی شنواییش کم شده

یک ماهه آنتی بیوتیک میخوره 

چندین دکتر بردیم

درنهایت یک دکتر گف این هم آلرژی و هم عفونته ولی باز براش سیپروفلوکساسین ۲تا در روز تجویز کرد و ۳ تا پاف ،الان سرفش بهتر شده ولی گوشش خییلی کم میشنوه 

خیلی نگرانم 

اگر کسی تجربه ای داره لطفا بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همین طور بود سه تا دکتر بردم احمق ها بچه رو بستن به انتی بیوتیک اصلا هم ابریزشش بند نمی اومد اخریش هم گفت الرزیه انتی هیستامین داد .اخرش یه دکتری که چندسال قبل پسرموبرده بودم خیلیم باانصافه و دقیقه بچه رو کامل معاینه کرد و فرستاد شنوایی سنجی به دخترم یه سری دارو داد که انتی بیوتیک توشون نبود گفت عفونت گوش میانیه و دیگه انتی بیوتیک فایده نداره دوتااسپری بینی هم دا. بایه قرص و دوتا شربت دخترم یک هفته ای خوب شدولی گفت دوماه دیگه دوباره بیا شنوایی سنجی و بعدم ویزیت کنم جوابودید گفت عفونتش خوب شده 

دختر منم همین طور بود سه تا دکتر بردم احمق ها بچه رو بستن به انتی بیوتیک اصلا هم ابریزشش بند نمی اوم ...

چیا بود داروهاش؟

این الان پردنیزولون داده

و ۲تا پاف دهانی

۱دونه برا بینی

والله یه بسته قرص بود که هرشب نصفشو میدادم بزرگ بود اسمش یادم نیست خیلی طولانی بود ولی سرچ کرده بودم دیدم کاربردش خشک کردن ترشحاته ولی انتی بیوتیک نیست .شربت نئوتادین  و گایا فنزین و اسپری ویوانلا دوبار درروز برای هر سوراخ دوتا و سه باردرروزم اسپری بینی شستشوی سرمی .

دختر منم همین طور بود سه تا دکتر بردم احمق ها بچه رو بستن به انتی بیوتیک اصلا هم ابریزشش بند نمی اوم ...

سلام عزیزم پسر من یکهو دیشب فهمیدم درست نمیشنوه چیکار کنم استرس گرفتم آنتی بیوتیک دادمش سرما خورده تلویزیون صداش زیاد میکنه درست حرفامونو نمی‌فهمه پیش چه دکتری ببرم نکنه بمونه اینطوری

سلام عزیزم پسر من یکهو دیشب فهمیدم درست نمیشنوه چیکار کنم استرس گرفتم آنتی بیوتیک دادمش سرما خورده ت ...

عزیزم نگران نباش اگه میخوای دکتر ببریش ببر گوش و حلق و بینی ولی قبلش این کارو بکن قطعا تاثیر داره یه سرم نمکی مخصوص شستشو ازداروخونه بگیر یه سرنگ بزن توش بکشش از مایع سرم پر شه سوزن سرشو بردار بعد بچه دماغشو خالی کنه و بعدش هردودماغو مایع سرنگ بریز و از پسر گلت بخواه هر دفعه که یکم سرنگ میریزی بعدش دماغشو بکشه بالا که مایع نریزه بیرون سه بار درروز این کاروبکن دکتر به من گفت حتی اگه هرروزم این کاروبکنی ضررنداره که هیچ سودم داره چون مجرارو شستش میده تو دو روز نتیجه شودمی بینی قطعا گوشش باز میشه.بچه حتما دراز بکشه تا مایع نریزه بیرون

سلام ببخشید دقیقا پسر منم همین مشکلات داره ایکاش بیایی بگی چیشد گوش گل پسرت ی مادر از نگرانی دربیاری پسرم شنوایی کم شده کلاس اوله اموکسی کلاو میخوره یعنی خوب میشه کاش باشی بگی

سلام گلم دخترت شنواییش برگشت منم امیدوار باشم؟

سلام عزیزم بله خوشبختانه دختر من شنواییش کاملا برگشت دوبار هم بردمش شنوایی سنجی تایید کرد کاملا خوب شده .فقط چون دخترم آلرژی داره و سریع اب بینیش راه میفته و همین ابریزش شدید باعث گرفتگی گوش میشه چه  زمان باد سرد باشه چه باد گرم یا گردو غبار به توصیه ی دکتر هر موقع ابریزش داره با سرم شستشو میدم دماغشو دیگه خیالم راحته.خداروشکر چند ماهه که خوبه گوش شیطون کر و مشکلی نداره

سلام عزیزم بله خوشبختانه دختر من شنواییش کاملا برگشت دوبار هم بردمش شنوایی سنجی تایید کرد کاملا خوب ...

یعنی پسرم ۳تاواز اموکسی کلاو هاش مونده چقدر بعدش شنواییش برمیگرده 

سلام عزیزم بله خوشبختانه دختر من شنواییش کاملا برگشت دوبار هم بردمش شنوایی سنجی تایید کرد کاملا خوب ...

بنظرتون منم شستشو بدم با سرم؟از داروخانه بخرم؟چطوری بدم پسرم خیییییلی ترسو هست