سلام دوستان حال و روز خوبی ندارم خیلی از خودم ناراضیم حدود ۷ سال پیش مدرک ارشدمو گرفتم، میکروبیولوژی خوندم، ازدواج کردم، همسرم همکار طرحم بوده، دوسال تدریس کردم بچه دار شدم، این وسطا دست و پا شکسته کار می کردم اما به خاطر دخترم هیچ وقت نتونستم یه کار تمام وقت داشته باشم، الان ۳۴ سالمه و دخترم ۵ سال داره و مهد میره. یک ساله که رزومه میدم هرچی مصاحبه میرم رد میشم و این موضوع بیشتر سرخورده و نا امیدم کرده، هنوز هم کوتاه نیومدم و دنبال کار هستم، احساس می کنم زندگیمو باختم تمام دوستام که هم دوره ای بودیم شغل های خوبی دارن اما من....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی! (متعهد❤️👩❤️👨)
من اوایل فکر میکردم همه چیز شاغل بودنه اگه شاغل نباشم هیچی نیستم الآن که ده سال از دانشگاه و اون زمان ها گذشته میگم چه خوب که سرکار نرفتم بچه داری و خانه داری کارش کم نیست سرکار رفتن آدمو خسته تر میکنه مخصوصا که مادر خودم شاغل بود همیشه تنها بودیم وقتی که میومد خسته بود با اعصاب بهم ریخته. حالا بازم خودتون میدونید.
منم ۳۴ساله هستم ولی دپیلم ندارم ،،پسر بزرگم کلاس نهم مادر سه تا بچه ،،،زود شوهرم دادن نذاشتن درس بخونم الانم خرج سه تا بچه با منه مثل پیرزن ها شدم که هیچ کس نمی کنه ۳۴ ساله هستم همه بهم میگن حاج خانم چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم، ،،،پس همین الان بلند بگو خدایا شکرت که یه آدم باسواد و دارای تحصیلاتم ،،،ان شاالله کار خوب پیدا می کنی توکل به خدا
چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم