2789
عنوان

خانم هایب که در حال حاضر باردارن حال روزتون تو بارداری چطوریاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 172 پست
آره سزارینم ۲ هفته زودتر عملم میکنه

من تاریخم زده 11 دی بنظرت 1 دی انجام میده؟ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
میگن اگ پمپ درد داشته باشی بچه هی شیر میخوره خوابالوئه بچه

پمپ درد وارد بدن جنین که نمیشه برای بعد عمله 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه سزارین کنی همزمان دوتا عمل روانجام بدن؟! 

من به دکترم گفتم نمیشه همزمان با سزارین رحم رو هم بالا بکشن گفت سزارین باید به تنهایی انجام بشه دو عمل با هم خیلی خطرناک میشه مخصوصا اگه اندام توی لگن باشه

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
پمپ درد وارد بدن جنین که نمیشه برای بعد عمله 

میدونم. موقع استفاده وارد شیرت میشه بچه شیر رومیخوره خوابالو میشه بچه خواهر من تا ۵روز نیم ساعت بزور بیداری میکرد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

تو ماه ۸هستم 

ب شدت خستم وکلافه 

خستم از این وضع از اینکه روزام کسل کننده میگذره 

همش استراحت درازکش 

درداشم ک ب کنار 

شبا خواب نمیرم 

تپش قلب دارم 

دلم درد میکنه همش ب زور مسکن اروم میشم 

اصلا یه وضعی 

بنظرتون برای پسرم چه هدیه ای بخرم از بیمارستان که میام بهش بدم ؟؟؟ در حد ۳۰۰ میتونم هزینه کنم

بگو اینو آبجی برات هدیه آورده از طرف نی نی بهش بده

ماشین کنترلی بگیر

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بنظرتون برای پسرم چه هدیه ای بخرم از بیمارستان که میام بهش بدم ؟؟؟ در حد ۳۰۰ میتونم هزینه کنم

ممن میخام اسکوتر یا اسکیت بحرم برا بچه اولم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
منم بی حسی بودم و‌پمپ درد هم داشتم من چیزی از فشار شکم ندیدم 

من بهشون گفتم پمپ درد گفتن نیاازت نمیشه ک واقعا هم نشد چون 6 عمل شدم تا 2 اصلا بیحس بودم کم کم حسم برگشت با مسکنایی ک زدن دردش خوب بود 

تو ریکاوری فشار دادن برا من اما شنیدم سزارین های دوم سوم بیشتر فشار میدن😭😭

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اگه بیحسی باشی تا چندساعت بعد عمل بیحسی و فشار دادن نمیفهمی بمن ک گفتن بیحسی هستی پمپ درد نیازت نمیش ...

پس چرا انقد آدمو از این فشار شکم میترسونن ؟؟ والا من دو تا زایمان طبیعی تم داشتم نمیدونم چرا وقتی بقیه حرف میزنن استرس میگیرم

اسباب بازی ک دوس داره

من میخوام برا دخترم اسکیت بخرم بگم نی نی براش هدیه خریده