2777
2789

مال من عجیب بود من به زور و اشک خواستم، خدا داده و با روش هایی پس گرفته که خودمم میدونستم به صلاحمه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی ۱۶ سالگی خیلی دلم میخواست ازدواج کنم 

یادمه قنوت نمازا دعا میکردم خدایا یه همسر خوب بهم بده

همون سال ازدواج  کردم 

الانم سه ساله طلاق گرفتم 

نمیدونم چرا اینطوری شد

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

خودمو یادم نمیاد ولی تو اطرافیان همسری رو به زور خواستن و تهش به جدایی رسیده بچه از خدا به زور و اصرار زیاد خواستن تهش بچه ها ناخلف دراومدن و خیلی خونواده رو اذیت میکنن. درواقع ما باید دعا کنیم ولی نتیجه رو به خدا بسپاریم هرچی خودش خواست خودش صلاح دونست ما چه کاره ایم همه کاره خداست.

من نه.ولی مادرم به زور و نذر ونیاز پسر خواست از خدا.برادرم ترنسه😢مادرم هیچ وقت نتونست طعم پسردار شدن رو بچشه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

اینجوری نشده ولی ۴ساااااال برای یه حاجتی اشک ریختم نذر و نیاز کردم چله پشت چله گرفتم اما حاجت نگرفتم 

الان ۱۰ سال از اون موقع می گذره و تازه فهمیدم اگه اون موقع حاجتم می داد الان بدبخت عالم بودم روزی نیست که نگم خدایا شکرت که اون حاجت احمقانه منو ندادی بهم🌙

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
اینجوری نشده ولی ۴ساااااال برای یه حاجتی اشک ریختم نذر و نیاز کردم چله پشت چله گرفتم اما حاجت نگرفتم ...

خداروشکر عزیزم

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓

من اینو قبول ندارم اگه خدا بخواد بده میده نخواد هم نمیده کاری هم به اصرار ما نیست 

یکی از اقوام ما پسر میخواست خیلی دنبال دوا درمون گیاهی بود تا اینکه پسری گیرش اومد بعد اینکه دنیا اومد بچش تشنج و میکرد و مریض بود و خیلی مکافات کشیدن من گفتم وقتی ادم چیزی از خدا به زور بخواد همینه تا اینکه بچه خودم دنیا اومد دقیقا مشکل همونه داشت تا حتی دکتر ها قطع امید کردن از بچم گفتن یا نمیمونه یا اگه بمونه مشکل دار میشه انقدر دعا کردم تا اینکه خدا بچمو صحیح و سالم بهم بخشید همونجا گفتم خدایا غلط کردم قضاوت الکی کردم اگه خواست تو نباشه هیچی نمیشه