2777
2789
عنوان

چکار کنم منم مامان بشم، خستم خیلی😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 65 پست
سلام دخترا ببخشید میدونم خارج از بحثه ولی ۱۷روز از موعدم گذشته این مثبته به نظرتون🥺؟

هاله افتاده

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کن اولا تخمدان هات تنبله عادت ماهانه که منظم شد باردار م میشی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
سلام دخترا ببخشید میدونم خارج از بحثه ولی ۱۷روز از موعدم گذشته این مثبته به نظرتون🥺؟

خرابه یکی دیگه بزن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
معنیش چیه منفیه؟

احتمال مثبته، دوباره تست بزن😍😍😍

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
اره باید فردا برم یکی دیگه بگیرم ۱۰روز ۱۱روزه از پریودم گذشته

انشالله خبر خوب بگیری واسه منم دعا کنی❤❤❤

من تنبلی داشتم با یه ورق متفورمین باردار شدم دست کم نگیرش

وای من اصلا نمیخورم دیت نزدم بهش.دکتر بهم گفت روزی سه تا بخور.میگم نکنه قندم افت کنه.توی خواب بمیرم.تو چطوری میخوردی

کاربر جدید نیستم😏😏😏😏😏😏

نه نیستی عزیزم شک داری بزو ازمایش بده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️