پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
قطره ی ویتاگنوس معجزه میکنه من دوماهه دارم میخورم این ماه قشنگ تخمک گذاری داشتم از علائم فهمیدم ترش ...
قیمتش چه قدره؟ واسه تخمک گذاری خوبه؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تنبلی داشتم با یه ورق متفورمین باردار شدم دست کم نگیرش
میشه بگید چطور مصرف کردید؟ چندم پریودی بود
۱۸تومنه .....واسه تنبلی تخمدانه ....تنبلی رو درمان میکنه و هورمون ها رو تنظیم میکنه ....برای درمان باید سه ماه خورد ولی ما چون تو اقدامیم از روز اول پریود تا روز ۲۰ام باید بخوریم چون باعث سقط میشه
عزمزمه متفورمین بخور ک برو عطاری،خیلی درست بگو فراسیون میخوام روزی ۳باربخور من مثل توبودم الان ...
عطاری برم؟ عوارضی نداشته باشه، چطور مصرفش کنم؟
۱۸تومنه .....واسه تنبلی تخمدانه ....تنبلی رو درمان میکنه و هورمون ها رو تنظیم میکنه ....برای درمان ...
میشه هم بخورم هم اقدام کنم؟ یا فقط مصرف کنم اقدام نکنم
اولا اصلا عوارض که هیچ برای کبد پاکسازی آزادسازی هورمونها بسیار عالی ک نه معجزه میونه دوما به دوماه حامله میشی نصف لیوان مثل آب بخور سوما برای فولیکول همزمان روزی نیمساعت ورزش کن بهت قول میدم ب حق حضرت زهرا س خبر خوش میدی بهم منم دعا کن باردارشدی
اولا اصلا عوارض که هیچ برای کبد پاکسازی آزادسازی هورمونها بسیار عالی ک نه معجزه میونه دوما به دوماه ...
دعات میکنم عزیز دلم مرسی