2777
2789
عنوان

حس دلتنگی بعد عروسی

1026 بازدید | 23 پست

خانما من تازه عروسی کردم همزمان با عروسی من مامانم اینا از شهرمون رفتن  

کلا ی ساعت باهم فاصله داریم ولی خیلی بی قرار و دلتنگ خونه بابامم دوس داشتم اینجا بودم هر روز میرفتم پیششون 

خصوصا ک شوهرم هر روز منو تنها میزاره میره پیش خانوادش چند ساعتی رو. بیشتر دلم میگیره

شمام بعد ازدواج اینجوری شدین؟

چطور کنار اومدین با این حس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چرا اینکار مسخره رو میکنه!؟

هنوز از شیر نگرفتنش!!!

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

طبیعیه عزیزم همه همینن من نامزدم یه سال دیگه عروسیمه باید برم شما مادرم اینا دماوندن از الان غصه دارم 

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 

بله

خیلی گریه میکردم

همه اش میگفتم الان دارن فلان کار ک‌میکن

الان دادن شام میخورن

فلان فیلمو‌میبینن

ولی عادت میکنی نگران نباش

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

من همش دعوا میکردم چرا هر روز میری با اینکه با خونه بابام ده متر فاصله داشتم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من دو ماه بعداز عروسیم مادرم فوت شد حالا بشین خوب فک کن ببین بازم دلتنگی؟یا همینی که میدونی شکر خدا مادرت داره یه جایی نفس میکشه یه نفس راحت میکشی؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بله منم دقیقا عین شما برام اتفاق افتاد که خانوادم از فاصله نیم ساعتی رفتن شهری که ۱۵ساعت راهه سالی یه بار میبرتم شوهرم 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنیدانشالله حاجت روابشین🧡

من ازدواج کردم فردای عروسی اومدم شهر غریب تا خونه مادرم ۶ ساعت راهه شوهرم هم همش سر کاره این شرایط برای خیلی ها الان هست شما تنها نیستی شما اراده کنی اخر هفته ها میتونی بری پیش خانوادت برای من ۶ ساعت راهه

شما فاصله ات یک ساعته و من هفت ساعت

منم خیلی دلتنگشم میشم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘