2777
2789
عنوان

شما با چقدر پس انداز بچه دار شدید؟

932 بازدید | 63 پست

چقدر پول کنار گذاشته بودید ؟

شرایطتون تغییر کردبعد از بچه دار شدن 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا بچمو خرجشون میکنم برای بچه ها هم پنجاه میلیون از قدیماااا نگه داشتم بودم هنوز یزره اش هست حدود دو سه تومن بعد تو دلیم هم خرجشو میدیم خداروشکر

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

اصلا از پسش بر نمیایم که ما و فعلا قصد نداریم خوش ب حال اونا که میتونن

امیدوارم بزودی شرایطتون اکی بشه

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
من دوتا بچمو خرجشون میکنم برای بچه ها هم پنجاه میلیون از قدیماااا نگه داشتم بودم هنوز یزره اش هست حد ...

خدا برکت بده ♥️

باهیچی خونه وماشینم نداشتیم. ولی الان داریم خداروشکر😍ولی خیلی خرج بچه زیاد مخصوصا مدرسه ای بشن

خدارو شکر عزیزم