2777
2789

بچه ها من میخواستم برم یاد بگیرم و کار کنم،

خودم کوکی ایسینگی رو امتحان نکردم تاحالا،

خواهرم میگفت خشکه و کم مزه!!

واقعا اینجوریه و همه پسند نیست؟

این کوکی ها بیشتر جنبه زیبایی دارن بعضا انقدر پرکارن که میشه بهش حتی اثر هنری لقب داد

اما از نظر مزه تعریفی ندارن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما امتحان کردین؟

بله

نباید انتظار طعم خاصی رو داشت بیسش که یه بیسکوئیته سادست آیسینگ هم عمدتا از سفیده تخم مرغ درست میشه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
بله نباید انتظار طعم خاصی رو داشت بیسش که یه بیسکوئیته سادست آیسینگ هم عمدتا از سفیده تخم مرغ درست ...

چون شکل قشنگی داشت گفتم حتما مردم برای مناسبتای خاص سفارش میدن،

بنظرتون نرم یاد بگیرم؟

چون شکل قشنگی داشت گفتم حتما مردم برای مناسبتای خاص سفارش میدن، بنظرتون نرم یاد بگیرم؟

فقط میخوای کوکی یاد بگیری؟چون برای مناسبتا در کنار چیز های دیگه ممکنه کوکی هم سفارش بدن