tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 عنوان خانمهایی که کوکی های فانتزی ایسینگ دار رو امتحان کردین،بیاین 274 بازدید | 5 پست بچه ها من میخواستم برم یاد بگیرم و کار کنم،خودم کوکی ایسینگی رو امتحان نکردم تاحالا،خواهرم میگفت خشکه و کم مزه!!واقعا اینجوریه و همه پسند نیست؟ 1401/08/03 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3928 این کوکی ها بیشتر جنبه زیبایی دارن بعضا انقدر پرکارن که میشه بهش حتی اثر هنری لقب داداما از نظر مزه تعریفی ندارن تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 این کوکی ها بیشتر جنبه زیبایی دارن بعضا انقدر پرکارن که میشه بهش حتی اثر هنری لقب داد اما از نظر مز ... شما امتحان کردین؟
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3928 شما امتحان کردین؟ بلهنباید انتظار طعم خاصی رو داشت بیسش که یه بیسکوئیته سادست آیسینگ هم عمدتا از سفیده تخم مرغ درست میشه تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم
tijfanii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 574 بله نباید انتظار طعم خاصی رو داشت بیسش که یه بیسکوئیته سادست آیسینگ هم عمدتا از سفیده تخم مرغ درست ... چون شکل قشنگی داشت گفتم حتما مردم برای مناسبتای خاص سفارش میدن،بنظرتون نرم یاد بگیرم؟
hani_i عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 3928 چون شکل قشنگی داشت گفتم حتما مردم برای مناسبتای خاص سفارش میدن، بنظرتون نرم یاد بگیرم؟ فقط میخوای کوکی یاد بگیری؟چون برای مناسبتا در کنار چیز های دیگه ممکنه کوکی هم سفارش بدن تیکر بارداری نیست این آخرین فرصته شُد شُد،نشد رهاش میکنم