2777
2789
عنوان

از بلاک درش بیارم آیا؟

633 بازدید | 13 پست

منو کسی که دوسش داشتم دوماهه همو بلاک کردیم پیگیر نبودم برامم مهم نبود زیاد چند روز پیش مخاطبینمو بالا پایین میکردم دیدم از بلاک درم اورده من درش نیوردم دلمم نمیاد از بلاک درش بیارم نمیخوام راه برگشتی باشه دیگه 

نه از طرف خودم که مطمئنم تموم شده نه از طرف اون 

عقده ای بازی نیست نمیتونم درش بیارم؟🙁

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی زمانی همچین کاری‌کردم بعد دیگه دوبارهمن اش پزیدم اون هم زد همون اش و همون کاسه تا اینکه دیگه خودم دیدم خیلی خیته ما حیثیت هم دیگه رو برده بودیم بعد گفت میشه بلاکم کنی گفتم دست داری خودت بلاک کن من نمیخوام تو لیست بلاکی هام باشی 😂

من ی زمانی همچین کاری‌کردم بعد دیگه دوبارهمن اش پزیدم اون هم زد همون اش و همون کاسه تا اینکه دیگه خو ...

من اصلا لیست بلاکیام نمیبینم هر کسی رو مدت طولانی بلاک کنم یعنی تمومه برام

ماشاالله چه اراده ای داری  ن بلاک باشه برا ارامشت بهترع😁

اره واقعا وقتی بلاکه از هیچیش خبر ندارم برام بی اهمیت شده

اصلا خوشحال شدم خودم فقط این کرم درونی رو ندارم 😂

🤣🤣🤣

همین کرم درون همه رو بدبخت کرده🤣

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞