2777
2789
عنوان

وای دارم سکته میکنم از دست خودم

572 بازدید | 28 پست

پونزدهم عروسیم بود موهام و ارایشم خیلی عالی بود تغییر مثبتی کرده بودم چون چشام یکم افتاده هست لیفت کرده بودن شقیقه هامو و خیلی عوض شدم

حالا تو همه عکسا ی لبخند شدید و مسخره زدم که چشامو کشیده دندونامم مثل اسب انداختم بیرون

تو عکسایی که لبخند ملیح زدم خیلی نازم ولی تو عکسای کمی اون لبخند مسخرمو نزدم

اگه عکسای باغ واتلیه هم اینجوری باشه از افسردگی میمیرم دعا کنید چهارتا عکس شکل ادم گرفته باشم

کجا لیفت شقیقه انجام دادی 

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا كنه دليل تمام سكته ها و ناراحتي ها در اين موارد ختم بشه و عكس هاي شما هم عالي باشه

اره خدایی انشالله نفست حق باشه،من مردم اینقد حرص چیزای مربوط ب عروسیمو خوردم

جراحی نه که،تو ارایشگاه انجام میدن موقت واسه ی شب

اها نمیدونستم موقت هم داریم کاش میشد چشماتونو قبل و بعد لیفت ببینم منم چشمان افتادس

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠
باشه دیدی بگو بردارم

حله عزیزم