2777
2789

سلام دوستان . خواهش میکنم به دور از تعصبات عروس پرستی و خانواده شوهر ستیزی نظراتتونو بذارین و منو راهنمایی کنید. 

(من خودم هم عروسم هم خواهر شوهر)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قصه از این قراره که یه زن داداش داریم که نه با داداشمون میسازه نه با ما که خانواده همسرش حساب میشیم. 

حسادتش ب من و خواهرام خیلی خیلی زیاده . ب حدی که اگه یه گلسر ناقابل بخریم میره شوهرشو دعوا میکنه . برادرم برا اینکه شر نشه براش, همیشه بهمون میگه تو رو خدا وسایل جدیدی میخرین نشون زنم ندین . 

از این میسوزیم که اصلا براش کمبود نمیزاره . چون وضع مالی برادرم خیلی خیلی از ما بهتره .(خداروشکر تو بهترین ارگان دولتی با بهترین سمت مشغول بکاره) 

کمبودش و حقارتش ریشه در بچگی و مجردیاش داره . چون دختر عموم هست خبر داریم ک وضع زندگیشون چجور بود. همیشه پدرم کمک حال عموم بود ولی عموم بخاطر مشکلاتی ک داشت پولاشو صرف کارای خوبی نمیکرد و همیشه خانوادشو تو مضیقه مالی میزاشت . 

از تفریحات و سرگرمیها و مسافرتا و هدایایی ک اکثرا طلاست و خورد خوراک لاکچری و لباسای مارکی ک برادرم برا خودش و خانمش تهیه میکنه نگم براتون ک خدا ان شالله بیشتر بهش بده چون حقشه و برای فراهم کردن این زندگی زحمت کشیده . اما انصاف نیست خانمش ما رو با حقارتای درونی ک داره خرد کنه و نخواد شادی ما رو ببینه. اونقدر حسادتش افراطی شده ک برادرم وقتی ببینه لباس خوب پوشیدیم یا ارایش کردیم اونقدر سرسنگین میشه و طلبکارانه رفتار میکنه یا حتما اون موقع یه حرفی میزنه که باعث رنجشمون میشه یا میره ب مادرم میگه ب دخترات بگو کمتر بیان اینجا 😭😭😭 همون برادری که تو مجردیاش برامون تولدای انچنانی میگرفت و هدیه میخرید و با شادیامون شاد بود الان چشم خوشیهای کوچیکمونو نداره 😭. بخدا راضی نیستیم زندگیش بخاطر ما اشفته بشه ولی ما ک کاری نکردیم . کاری ب کار کسی نداریم . تو زندگیامون هم اونقدر مشکل داریم که خودش بهتر از همه خبر داره ولی خودشو ب بیخبری میزنه . 

مشکل جدید ک دبنال راه حلش هستم و ازتون نظر خواستم اینه ک چند وقته خواهرم میره زبانکده . برادرم دیروز فهمیده. اومده از شر احتمالی پیشگیری کنه.  خانمشو برده همون زبانکده ثبتنام کرده بدون اینکه بهش بگه خواهرم اونجاست. امروز خواهرم گفت سر یه کلاس نشسته بودیم دوتامون جا خوردیم . من اطلاع داشتم . ب داداشم گفتم کارت خیلی اشتباه بود . کاش میبردی یه زبانکده دیگه حداقل. دلم برا خواهر مظلومم میسوزه الان باید اونقدر مواظب رفتار و اخلاقش باشه ک یه وقت شر نشه . دستم بشکنه ک خودم خواهرمو بردم زبانکده ثبتنامش کردم . پشت کنکوری بود دو سه ساله افسردگی گرفته . هیچ جا نمیره . گفتم بفرستم تو اجتماع حال روجیش خوب بشه . 😭خدا مرگم بده 😭😭😭استرساشو صد برابر کردم . 

عزیزم عذرخواهی میکنم دیر کامنتت رو دیدم

ببین جانم

وجود این خانوم وقتی این همه تنش زاست، بهتره اصلا عنوان نکنید کارها و برنامه هاتون رو، یا یه جور سنگ قلابشون کنید

آدرس درست نگید

الانم بهتره خواهرتون رو جای دیگه ثبت نام کنید 

به برادرتون هم بگید به جای باج دادن برای ساکت کردن خانومش، یه بار جلوش بایسته! 

بدهکار ش که نیستید اینقدر ترس و لرز دارید و وحشت دارید از عکس العملش

خب مگه قراره چیکار کنه که همش در استرس باشه مگه دیگه عروستون مارموز باشه الکی از خودش بره حرف دربیار ...

هیچ کار . میخواد زندگی کنه .ساده و اروم بره سر کلاس و برگرده . ولی زن داداشم بحرانسازه. یه دفعه بخاطر اینکه همین خواهرم  یه ساعت نو خریده بود . یه دعوایی با شوهرش راه انداخت. اخر سر گذاشت رفت خونه باباش . برادرم اومد خواهر بیچارمو شست . گفت تو بیجا میکنی وسایلتو نشونش میدی . خواهرم قسم میخورد ک بهش نگفتم اینو تازه خریدم  خودش متوجه شد. بابامم کلا پشت دختر برادرشه با اینکه میدونه حق نداشت سر این مساله قهر کنه ب خواهرم پرخاش کرد گفت دیگه نبینم زندگی داداشتو اینجور ب هم بریزی 😭😭. داداشم بعدا متوجه اشتباهش رفت سه جعبه ساعت رو محکم کوبید جلو بابام گفت اینا سه تا ساعت داره . خب لا مصب بهم بگو ده تا دیگه هم برات میگیرم . چرا دعوا راه میندازی ؟ دعوا راه انداختنش اول با اعتصاب شروع میشه . تا چند روز نه غذا میپزه نه حرف میزنه نه پیش شوهرش میخوابه . بعد از یه مدت شروع ب فحاشی و بد بیراه پشت سر من و خواهرام میکنه میگه فلانی اینطوره و اونطوره . اونوقت برادرم تازه دریالیش میفته که بخاطر چی اعتصاب کرده بود . تا میاد باهاش حرف بزنه ارومش کنه چیزا رو میشکنه و ب داداشم بد دهنی میکنه. . داداشمم خط قرمزش حرف زشته سریع میزنه تو گوشش اونم خونه رو ترک میکنه . وقتی زنش خونه رو ترک میکنه ما رو مقصر میدونه.