2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش هم درد نداشت ؟؟

چرا ولی دکترم فرز بود تونیم ساعت یه تادندون کشیدوپیونداستخوان دادودرجاایمپلنت کردفقط بخاطر پیونداستخوان ی روز ورم ودرد داشت اگه پودراستخوان نذاره فک نکنم بعدش درد داشته باشی

چند تا دندون؟ تهران هستی؟ تا چند سال میتونی استفاده کنی من بیشتر از شما میشه عزیزم ولی خب چاره ای ...

۴تا

من جنس سوئیسی گذاشتم ک میگن دائم العمره 

اره تهرانم مطبش روبرو متروشریعتیه کوچه شواری

اینکه گفتن مادام العمر میگن جنس سویسی خوبه ک بنظر من زیاد فرقی با کره ای والمانی نداره هر دکتری بری مهم نیست من فقط ازاینکه از کاردندون بیزاربودم ولی برا اینپلنت اذیت نشدم راحت راحت بودم خوشم اومد الان ی جا دیگه دندونمو عصب کشی کردم جرات ندارم مرحله دوشوبرم ازبس دکتره بد بود همش درد کشیدم ولی خدایی ایمپلنتمو خیلی راضی بودم