2777
2789
عنوان

قرص ضد بارداری لطفا بیاین

692 بازدید | 31 پست

من روکین مصرف کردم تهوع شدید گرفتم 

دیان یا سیپروترون هم چهارماه مصرف کردم خیلی میل جنسی رو کم میکنه و همچنین کاملا عصبی و شکاک میشم

الان تری فازیک مصرف میکنم عوارضش برام اینه فکر کنم یه ذره جوشام بیشتر میشه و اینکه رشد موهای زایدو بیشتر میکنه برام 

حالا قرص ضد بارداری هست هم اندروژن رو بیاره هم کم عارضه باشه؟

حالامن برای دوسه ماه بیشتر نمیخام نگید همش ضرره و فلان

بله همشون عوارض،مشابه رو دارن خانم عزیز کمتر کسی هس سازگاری کامل داشته باشه با این نوع قرصا من دو سه بار بیشتر مجبورا نخوردم ولی معدمو در حد انفجار و بیمارستانی پوکوند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لویتودو امتحان کردی؟ روکین که خیلی خوبه

لویتور خواهرشوهرم مصرف میکنه عصبیه تهوع هم میگیره 

روکین که اصن حرفشونزن مردم بخدا 

فکر کن خوردم یک هفته بعد انقد بهم فشار اومد ولش کردم همونجوری بعد دوباره سر یکی دوهفته پری شدم در این حد که یک ماهم نتونستم تحمل کنم

من ۶ساله تری فازیک خوردم این ماه به قصد اقدام قطع کردم دیکه

اگه فقط موی زائد هست بنظرم خوبه

هیچ قرصی نیست عوارض نداشته باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁