2777
2789
عنوان

خسته شدم مننننن....

148 بازدید | 20 پست

رفتم آزمون رانندگی برای بار سوم ردم کرد افسره گفت همههه چیزت عالیه فقط یکمی توی پارک دوبل مشکل داری مشکلمم رعایت فاصله اولیه با ماشینی که پارکه . خسته شدم بخدا هر هفته با یه امیدی پا میشم میرم بعد با ناامیدی و احساس خجالت برمیگردم خونه . به یکی از دوستام گفتم برگشت بهم گفت وای خنگی چقد تو! کاری نداره که یه فرمونه و یه دنده... خدایی میخوام نرم دیگه امتحان بدم.🥺

هرچه دیدم جز رخِ ماه نبود..🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناامید نشو

و راجع به دوستت...دیگه دوست صداش نکن بنظرم😂

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
مرد چهل ساله باره ۳۰بود ک میومد چ ربطی داره همون اول قبول نمیکننن باید بری تا قبول کنن

یه خانمه هم بود بار ۹ امش بود امروز میگفت شوهرم بهم سرکوفت میزنه همش

هرچه دیدم جز رخِ ماه نبود..🌙