2777
2789
عنوان

نشسته جیش گردن پسر بچه کمک 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 36 پست

۴ ساله رو با جایزه نمیتونی قانع کنی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

واي خيلي ضرر داره ايستاده البته منم شنيدم

پسر من اصلا ايستاده ادرار نميكنه

بهش بگو بشينه اونجاشو نگه داره سمت پايين چون اگه نگه نداره ميپاشه در و ديوار سر و صورتش😂

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر راحته بخاطر اناتومی بدنش میریزه پایین اما پسرا میپاشه جلو و اگه شلوارشو در نیاره میپاشه به شلوا ...

ببین باید یادش بدی شلوارش کشید پایین ی ذره پاچه هاشو بده بالا بعد باید عضو خصوصیش با دست کنترل کنه که جیشش تو سنگ بریزه.بهتره باباش یادش بده.البته از همون اول کاش نشونده بودیش چون دیگه خیلی سخت میشه قانعش کرد ایستاده جیش نکنه

همتای مامانم بودم❤

یعنی به شورتش نمیپاشه که بکشه پایین ؟

نه‌.چون کوچیکه و جمع میشه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
واي خيلي ضرر داره ايستاده البته منم شنيدم پسر من اصلا ايستاده ادرار نميكنه بهش بگو بشينه اونجاشو ن ...

دقیقا این روش فقط به ذهنم رسید اما از یه طرف دیگه میگن نباید بچه ها دست به الت شون بزنند و یاد بگیرند باعث بلوغ زود رس‌میشه واین حرفا نمیدونم چیکار کنم 

۴ ساله رو با جایزه نمیتونی قانع کنی؟

نه مشکل اصلا خودش نیست من بلد نبودم که باید چه جوری بشینه که به شلوارش نپاشه چون پسرا به جلو میپاشه حالا بقیه راهنمایی کردند 😍

دقیقا این روش فقط به ذهنم رسید اما از یه طرف دیگه میگن نباید بچه ها دست به الت شون بزنند و یاد بگیرن ...

ببین اصلا لازم نیست بگیردش با اشاره ی انگشت سر عضو خصوصیش رو.به  پایین خم کنه فقط.تا حالا همچین چیزی توضیح نداده بودم😬

همتای مامانم بودم❤

پسر من دو سالشه. وقتی میخواد جیش کنه من میشینم که اونم بشینه بعد میگم بیا نگاه کنیم ببینیم جیش اومد.  

ولی منم دنبال اینم شلوازشو در نیاره که فعلا قبول نکرده تازه میگه بلیزمم در بیار