2777
2789
عنوان

مکالمه پسرهای من+ عکس

1116 بازدید | 17 پست

پسر خونده ام کلاس یازدهم 

پسر خودم ۴ سال و نیمه پیش ۱ 

برای کوچیکه فردا روز اسباب بازی و همیشه خوشحاله تو این روز 

حالا اومده به داداشش میگه فردا برای شما هم روز اسباب بازیه چی میخوای ببری 

پسر خونده ام که به شدت به مدیر مدرسه ارادت داره میگه اره با اقای حسینی تفنگ بازی میکنیم

اخی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم:))))))

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.

عزیززززم😍

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

خیلی خوب بود😂✨

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
هیچ وقت نگو پسرم و پسرخوندم دوتاش پسرته

بیشتر خواسته ام نشون بدم که روابطشون کاملا صمیمانه و اوکی هست وگرنه جفتشون پسرام هستن من برای بزرگه هم همینقدر زحمت کشیدم