2777
2789

برای کسانی که خودشون یا اطرافیانشون توی این زبان توی دانشگاه تهران قبول شدن و تحصیل کردن یا به هر دلیلی درمورد اطرافیانتون تو این رشته درموردش میدونید اگه میشه درموردش بگید

آیا با توجه به ظرفیت کمش تو دانشگاه های ایران به لحاظ آینده و بازارکار مخصوصا وضعیت اقتصادی ژاپن! آیا در کل می‌ارزه یا نه؟ منظورم بازار کارش تو ایرانه

لطفا اگه به هر دلیل سلایق شخصی و .. خوشتون نمیاد و قبول ندارید نظرتون رو برای خودتون نگه دارید من دنبال دلیل منطقی‌م برای انتخاب

میدونم چینی مهم تره ولی علاقه ندارم

بازار کارش تو ایران خیلی محدوده و اینکه جزو زبان های زنده دنیا نیست و فقط تو خوده ژاپن استفاده میشه   واسه ادامه تحصیل هم چک کن استارتر ارشدش رو داریم بخای ادامه بدی؟ 

اگه آموزش بخونی که فک نکنم متقاضی زیادی داشته باشه این زبون بخاطر سختی زیادش و بعنوان مدرس لنگ میمونی

اگه مترجمی و ادبیات بخونی هم بستگی به علاقه خودت داره. ولی ادبیات های غنی تری داریم خیلی غنی تر تا ژاپنی

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
بازار کارش تو ایران خیلی محدوده و اینکه جزو زبان های زنده دنیا نیست و فقط تو خوده ژاپن استفاده میشه ...

کلا تو فکر مترجمی‌م تا تدریس و اینا و مثل اینکه ارشد نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.