2777
2789
با برنج شما میخورید یا نون همینکه کنارش سیبزمینی سرخکرده داره دیگه درسته

با برنج

نه سیبزمینی نداره کنارش

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به اینخوبه

من تنوع غذایی زیاد دارم

مثلا توهفته دوروزش پلو هست یروز ابگوشت یروز ماکارونی یروز اشو سوپ یروز نونی 

پلو مثلا استانبولی لوبیا پلو باقالی پلو شوید پلو با ماهی مخلوط پلو

کوفته تبریزی

خورشت فسنجون قیمه قورمه مرغ ربی ته چین مرغ

و...

اش هاو سوپ ها ک مختلفن

نونی مثلا میرزا قاسمی دوپیازه عدسی کشک بادمجون 

املت کوکو های مختلف 

و ... و..‌.

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
من تنوع غذایی زیاد دارم مثلا توهفته دوروزش پلو هست یروز ابگوشت یروز ماکارونی یروز اشو سوپ یروز نونی ...

افرین اخه من شوهرم خیلی خوش خوراک نیست باور کنید همین لازانیارم خیلی دوست نداره دیگه دیدم هروز برنج نمیشه اینو گزاشتم باید بشینم یه لیست بنویسم منم 

افرین اخه من شوهرم خیلی خوش خوراک نیست باور کنید همین لازانیارم خیلی دوست نداره دیگه دیدم هروز برنج ...

خوشمزه درست کن بخوره خوشش میاد

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
خوشمزه درست کن بخوره خوشش میاد

تعریف از خود نباشه  لازانیاهامو همه دوست دارن فقط این شوهرمه که اینقدر مامانش بهش قیمه مرغ قرمه و عدس پلو اینجور چیزا داده کلا این سیستمی غذا میخوره

تعریف از خود نباشه  لازانیاهامو همه دوست دارن فقط این شوهرمه که اینقدر مامانش بهش قیمه مرغ قرمه ...

ولی برنج خوردن زیادم اصلا خوب نیستا ادم باید از بقیه چیزام تغذیه کنه تقویت بشه

ابگوشت مثلا بپز یا کوفته تبریزی

یا کتلت یا مرغ سرخ شده الکبرجوجه 

شبا سوپو غذاهای سبک بپز کم کم ذائقشوعوض کن

میتونید برام اموزش کوفته رو بنویسید فریز کنم چنتا

باشه عزیزم نوشتم لایکت میکنم